عضو کمسیون برنامه و بودجه مجلس:

آمار تاریخ­ اقامت فرزندان بعضی از اعضای دولت در خارج از کشور موجود است/ هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت دولت علیه من را رد کرد

آمار تاریخ­ اقامت فرزندان بعضی از اعضای دولت در خارج از کشور موجود است/ هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت دولت علیه من را رد کرد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: آمار تاریخ‌هایی که دختر یا پسر یعضی از اعضای دولت در خارج از کشور اقامت داشته‌اند موجود است، اگر لازم باشد آن‌را منتشر می‌کنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز  ؛حسینعلی حاجی دلیگانی پیرامون دو فقره شکایت دولت از وی اظهار کرد: شکایتی که دولت انجام داده بود توسط هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان رد و تشخیص دادند کار بنده در راستای وظیفه نمایندگی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

وی پیرامون دلیل این شکایات، بابیان اینکه بنده گفته بودم افرادی در دولت هستند که خانواده‌هایشان در خارج از کشور اقامت دارند و باید درمورد دلیل آن توضیح دهند، گفت: بنده اسم هیچ شخصی را نبردم ولی بعد از گفتن این مطلب از سه وزارت خانه با بنده تماس گرفتند که ایا وزیر مارا می گویید.

,

نماینده مردم شهرستان برخوار و شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بنده در جواب گفتم بنده اسمی نمی‌آورم ولی با توجه به اینکه آمار تاریخ‌هایی که دختر یا پسر یعضی از اعضای دولت در خارج از کشور اقامت داشته‌اند موجود است، اگر لازم باشد آن‌را منتشر می‌کنم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه