فرماندار دهگلان:
بکار گیری نیروی بومی در لاستیک بارز از مطالبات اصلی مردم شهرستان است
فرماندار دهگلان گفت: بکار گیری نیروی بومی در لاستیک بارز از مطالبات اصلی مردمن دهگلان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدهگلان شیدا، فرما دار دهگلان هفتیمن جلسه شورای اداری شهرستان که با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان در کانون شهید مطهری برگزار شد ضمن تبریکی ایام الله دهه فجر اظهار داشت: شهرستان دهگلان با 2 هزار و 50 کیلومتر مربع وسعت و 65 هزار نفر جمعیت در شرق کردستان قرار گرفته است.
,
وی افزود: این شهرستان با دو بخش، 5 دهستان با ترکیبت 45/5 درصد شهری و 54/5 درصد روستایی که عمدتا بافت جمعیتی شهرستان روستایی است.
پتانسیل عمده شهرستان از لحاظ اقتصادی کشاورزی است
فرماندار دهگلان کشاورزی یکی از بسترهای مهم توسعه شهرستان دهگلان دانست و گفت: دهگلان با 160 هزار هکتار اراضی کشاورزی و 90 هزار هکتار منابع طبیعی و در مجموع دارای 20 هزار هکتار زمین کشاورزی دیم است.
وی در ادامه گفت: با توجه به وجود 3 سد عمده در اطراف شهرستان گفت: سد سورال با 11 میلون متر مکعب آب قرار است از سد ژاوه تامین شود و آب آن نیز به سد سنگ سیاه تزررق شود و بوسیله تونل 80 کیلو متری آب از سد آزاد به سد قوچم منتقل شود و آنرا تامین نماید.
نظری افزود: شهرستان دهگلان چهارمین تولید کنده گندم استان و قطب تولید سیب زمینی نیز می باشد که حدود 32 هزار بهره بردار به اینکار مشغولند.
با مدیریت صحیح آبهای زیر زمین کسری مخزن نداریم
فرماندار دهگلان گفت: با توجه به مشکلاتی که در سنوات گذشته با کسیر مخزن آب روبرو بودیم با مدیریت صحیح و نصب کنتورهای هوشمند در چند سال اخیر کسری مخزن آب نداشتیم.
وی در ادامه با اشاره به بحث انتقال آب سد قوچم به استانهای دیگر گفت: با توجه به فاصله میانگین اراضی آبی با میانگین کشوری واقعا نیاز و ضروری است که آب این سد به شهرستان اختصاص یابد.
از منابع پروژه های ملی برای جاده بلبان آباد اعتبار اختصاص داده شود
فرماندار دهگلان درادامه با اشاره به زیر ساخت جاده ای شهرستان گفت: جاده بین شهری دوبانده است و جاده بلبان آباد نیز در دست اقدام است که انتظار داریم از پروژه ملی اعتباری برای آن اختصاص یابد.
وی در ادامه با اشاره به شاخص جاده روستایی گفت: حدود 62د درصد جاده روستایی شهرستان آسفالت است که از میانگین استانی بالاتر است.
نظری افزود در بحث گاز رسانی 99 درصد جمعیت روستایی شهرستان از نعمت گاز برخوردارند و قرا است در آینده نزدیک چند روستای بدون گاز مجوز گاز رسانی آنان نیز تحقق یابد.
دهگلان در زمینه مکان اداری کمبود دارد
نظری در ادامه با شاره به مشکل زیر ساخت ساختمان اداری گفت: بیشتر ادارات دهگلان فاقد ساختمان و چندین اداره به صورت نمایندگی هستند که نیار است حمایت شوند و زمینی که متعلق به خانه های سازمانی است در حال فرسودگی و تخریب است به عنوان مکان ساختمان اداری در اختیار دستگاهها قرار گیرد.
وی بابیان مشکلات اساسی طرح های عمرانی در شهرستان گفت: امیدورایم که دولت توجه بیشتر در بحث تخصیص اعتبار ات داشته باشد که طرح های نیمه تمام به سرانجام برسد.
اشتغال در چهار چوب سرمایه گذاری حمایت شود
فرماندار دهگلان با اشاره به اشتغال که مشکل اصلی کشور است گفت: باید در چهار چوب تسهیلات و سرمایه گذاری از اشتغال حمایت شود.
وی افزود: کارخانه لاستیک بارز دهگلان با ظرفیت 900 نفر در حین شروع بکار در حال حاضر 500 نفر درآنجا مشغول بکارند و باتوجه به اینکه نیروهای تحصیلکرده در شهرستان زیاد است مطالبه مردم است که بیشتر از نیروهای بومی شهرستان بکا رگیری شود.
وی در ادامه گفت: کارخانه لاستیک رازی که درسال 94 کلنگ آن به زمین زده شد هم سطح لاستیک بارز که قرار است سرمایه بالای 700 میلیارد تومان صورت گیرد که نیاز است صنعت و معدن استان کمک کند که به بحث بیکاری که بحث اصلی جامعه است توجه شود.
فرماندار دهگلان ضمن تاکید بر ساماندهی و حل مشکل آنتن دهی چند روستای دوبخش مرکزی و بلبان آباد گفت: خواسته و مطالبات مردم است و این مشکل به استان ارسال شده که به ویژه در حال پیگیری آن هستیم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه