امام چالدران:

حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای خدمتگزاران نظام است

حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای خدمتگزاران نظام است
امام جمعه چالدران گفت: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوای چالدران، به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و با حضورامام جمعه و اعضای شورای تامین، امروز از  چند خانواده شهید در چالدران دیدار و تجلیل به عمل آمد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای چالدران,

در این دیدارامام جمعه چالدران ضمن عرض تبریک به مناسبت گرامیداشت دهه فجرگفت: ملاقات با جامعه ایثارگری و خانواده شهداء موهبت الهی به شمار می رود زیرا به برکت حماسه این عزیزان ما نیز در کنار آنها درس صبر و پایداری، شجاعت و ایثار می آموزیم.

,

وی اظهار داشت : باید از راهی که شهدا با تمام وجود خود را وقف آن کرده‌اند به نحو احسن پاسداری کنیم.

,

حجت الاسلام آقایی دیدار با خانواده شهدا را روحیه‌بخش دانست و افزود: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است.

,

در این آیین با اهدای لوح تبریک و هدایایی از خانواده های معظم شهداء ، محمود دلائی میلان،جانبازان متوفی حسین زاده و قهرمانی قدردانی به عمل آمد.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه