رئیس شبکه دامپزشکی قوچان:
طرح پایش آنفلولانزای فوق حاد طیور در قوچان آغاز شد
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان از اغاز طرح پایش آنفولانزای فوق حاد پرندگان در قوچان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، علیرضا قدرتی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به ضرورت پیشگیری و پایش بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و طیور در این قوچان گفت: با توجه به قرارگرفتن شرکت سیمرغ در این شهرستان و حجم بالای طیور موجود در این واحد،پایش بیماری های ویروسی طیور از جمله آنفولانزای فوق حاد پرندگان در روستاهای اطراف این واد بزرگ تولیدی یک ضروت انکارناپذیر محسوب می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,وی با بیان اینکه ازطیور و پرندگان 9 روستای مجاور این شرکت، 225 نمونه پزشکی اخذ و به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی ارسال شده است، ادامه داد: باتوجه به ضرورت پیشگیری و نقش آموزش در این مساله، تاکنون بیش از 15 کارگاه آموزشی توسط کارشناسان این شبکه دامپزشکی در روستاهای قوچان برگزار شده است خوشبختانه تاکنون مورد خاص و مشکوکی از این بیماری مشاهده نشده است.
,وی با اشاره به ضرورت نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در این شهرستان خاطر نشان کرد: باتوجه به فسادپذیری بالای فرآورده ها و تولیدات خام دامی، روزانه کارشناسان این شبکه به نظارت و پایش مستمر مراکز تولید و عرضه اینگونه محصولات اقدام می کنند.
,رئیس شبکه دامپزشکی قوچان با بیان اینکه عرضه فرآورده های خام دامی تاریخ منقضی، عرضه گوشت چرخ کرده آماده، عرضه برخی فرآورده ها با بسته بندی های غیر مجاز و یا فله از مهمترین تخلفات بهداشتی مراکز تولید و توزیع می باشد، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 36 پرونده تخلف های بهداشتی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه