نصب اولین توربین بادی محور عمودی در سیستان
مسئول شرکت انرژی سبز انوشیروان گفت: اولین توربین بادی محور عمود در سیستان توسط جوانان کارآفرین شرکت انرژی سبز نصب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی نوشیروانی در گفت و گو با پایگاه خبری ندای هیرمند؛ گفت: اولین توربین بادی محور عمود خانگی در شهرستان هیرمند نصب شد و آماده بهره برداری قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای هیرمند؛ ,وی افزود: تمامی قطعات توربین از جمله ژنراتور در شرکت انرژی سبز انوشیروان و استان سیستان و بلوچستان طراحی و ساخته شده است.
,مسئول شرکت انرژی سبز انوشیروان گفت: دور نامی ژنراتور این توربین 130 دور است و در 160 دور سه کیلو وات توان هایی تولید می کند.
,نوشیروانی تصریح کرد: ساختار توربین منحصر به فرد است ، و به گونه ای توسط مهندسین شرکت طراحی شده است که ژنراتور در مرکز ثقل توربین قرار گرفته و نمونه مشابه این توربین تاکنون ارائه نشده است.
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه