فرماندار خاش:
وحدت و اتحاد بین طوایف سبب پیشرفت و آبادانی منطقه می شود/ صلح و سازش دو طایفه «محمودزهی» و «رحمت زهی» در سیستان و بلوچستان
فرماندار شهرستان خاش گفت: وحدت و اتحاد بین طوایف سبب پیشرفت و آبادانی می شود و امنیت و آرامش را در منطقه به وجود می آورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، محمداکبر چاکرزهی در نشست صلح و سازش دو طایفه محمودزهی و رحمت زهی(شهنوازی) در روستای شریف آباد بخش مرکزی خاش، اظهار کرد: مردم شهرستان خاش در طول تاریخ همیشه با مهربانی و محبت در کناریکدیگر زندگی می کردند.
وی با بیان اینکه نباید به اختلافات و درگیری ها دامن زد، گفت: برخی از مسائل سبب می شود تا مناطق از پیشرفت و رشد دور بمانند و ضرر و زیان آن نیز دامن گیر مردمان همان مناطق خواهد شد.
چاکرزهی با قدردانی از افرادی که زمینه این صلح و سازش را فراهم کردند، افزود: دین مبین اسلام بر حفظ وحدت و اتحاد بسیار تاکید دارد و لذا باید در راه وحدت و همبستگی قدم برداریم تا بسیاری از مشکلات حل شود.
وی با بیان اینکه اخوت و همبستگی سبب توسعه و آبادانی منطقه می شود، ادامه داد: وحدت سبب هموارتر شدن مسیر رشد و پیشرفت در کشور می شود و خدمات شایسته ای به مردم ارائه خواهد شد.
رئیس شورای تامین شهرستان خاش با بیان اینکه باید افراد زمانی که درگیری ایجاد می شود فوراً مراتب را به نیروهای انتظامی اطلاع دهند، خاطرنشان کرد: اشخاص باید از قانون بخواهند تا مشکل و اختلاف آنان را حل کند نه اینکه به انتقام گیری شخصی متوسل شوند.
وی با اشاره به روایات بسیار زیاد در خصوص صلح و سازش، یادآور شد: درگیری ها و اختلافات بین مسلمانان همیشه نقشه و توطئه های دشمنان است و این توطئه ها و ترفندها سبب ایجاد مشکلات بسیاری برای مناطق می شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
.jpg)
, ,
مجتبی شجاعی تصریح کرد: صلح و سازش در فرهنگ اصیل ایران اسلامی یک فرهنگ و ریشه قرآنی دارد و لذا اختلافات و درگیری ها برای دین بسیار خطرناک است و بی تردید لذتی در بخشش و گذشت است هرگز در انتقام نیست.
,
,
.jpg)
,
, ,
,
.jpg)
, ,
ارسال دیدگاه