مهاجم کامرونی تیم الجزایر بر اثر اصابت شیئی به سرش جان باخت

مهاجم کامرونی تیم الجزایر بر اثر اصابت شیئی به سرش جان باخت
البرت ابوسه، مهاجم کامرونی تیم فوتبال جی اس قبایل، شنبه شب در پایان شکست دو بر یک تیمش در برابر یو اس ام الجزیره بر اثر اصابت شیئی به سرش که از طرف تماشاچیان پرتاب شده بود، جان باخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابین بازیکن بیست و چهار ساله کامرونی پس از این حادثه به بیمارستان تیزی وزو در قبایل واقع در یکصد و ده کیلومتری شرق الجزیره منتقل شد اما پزشکان موفق نشدند مانع از مرگ وی شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

البرت ابوسه تک گل تیمش را در بازی خانگی برابر جی اس قبایل که با نتیجه دو بر یک به پایان رسید، به ثمر رسانده بود اما شکست در ورزشگاه تیزی وزو برای هواداران جی اس قبایل غیرقابل تحمل بود و عده ای از آنها در پایان بازی شروع به پرتاب اشیاء مختلف به سمت بازیکنان تیم کردند که به سمت رختکن برمی گشتند. یکی از اشیای سختی که تماشاگران پرتاب کرده بودند به سر مهاجم کامرونی تیم جی اس قبایل برخورد و او را روانه بیمارستان کرد اما در نهایت جان باخت.

,

به گزارش خبرگزاری فرانسه از الجزیره، البرت ابوسه در سال دو هزار و سیزده به جی اس قبایل الجزایر ملحق شد و در سال دو هزار و چهارده با این تیم به بازی فینال جام حذفی الجزایر رسید و پس از آن نیز در فصل دو هزار و سیزده- دو هزار و چهارده با زدن هفده گل و کسب عنوان آقای گلی به عنوان نایب قهرمانی جام باشگاههای الجزایر دست یافت.

,

به گفته محفوظ قرباج، رئیس اتحادیه فوتبال حرفه ای الجزایر، مسئولان وزارت کشور الجزایر شب گذشته دستور تحقیقات قضایی را درباره مرگ این مهاجم جوان فوتبال کامرون خواستار شدند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه