فرمانده انتظامی لاهیجان خبر داد؛

جاعلان حرفه ای با ۱۱۰ میلیون تراول چک جعلی در دام پلیس

جاعلان حرفه ای با ۱۱۰ میلیون تراول چک جعلی در دام پلیس
فرمانده انتظامی لاهیجان از دستگیری ۲ جاعل حرفه ای اسکناس و کشف بیش از ۱۱۰ میلیون ریال تراول چک جعلی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان»، سرهنگ «محمود قاسمی»، پیش از ظهر امروز با اعلام این خبر، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر ورود اعضای یک باند حرفه ای جعل پول و اسکناس با مقادیر زیادی پول جعلی از استانهای غربی به استان گیلان بلافاصله پلیس اگاهی شهرستان بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار داد.
وی افزود: ماموران با تعقیب سرنخ ها مخفیگاه ۲ متهم این پرونده را شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی لاهیجان با بیان اینکه پلیس ۲ متهم ۴۵ و ۳۹ ساله را در مخفیگاه اش دستگیر کرد، بیان داشت: در بازرسی از مخفیگاه این دو متهم، ۱۱۰ میلیون ریال چک پول تقلبی، ۳ عدد مهر جعلی بانک و ۵۰۲ عدد تارهای نخی جعلی اسکناس کشف و ضبط شد.
سرهنگ قاسمی با تاکید بر اینکه ۲ متهم برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شدند، از شهروندان خواست در هنگام انجام هر نوع فعالیت مالی، به هشدارهای پلیس دقت و توجه کامل داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان», «لاهیجان», «لاهیجان»,
,
,
,

پایان پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه