رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان هیرمند:
9 واحد صنفی متخلف در هیرمند به تعزیرات حکومتی زابل معرفی شدند
رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان هیرمند گفت:برای 9 واحد صنفی فرم گزارش بازرسین تکمیل و پرونده آنان جهت رسیدگی و صدور رای به اداره تعزیرات حکومتی زابل ارسال شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا شهری زاد در گفت و گو با ندای هیرمند؛ گفت: از آغاز طرح نظارتی ویژه نوروز 97 تا کنون از تعداد 173 واحد صنفی در قالب گشت مشترک با اتاق اصناف و شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند ، بازدید به عمل آمده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛ ,رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان هیرمند افزود: برای 9 واحد صنفی فرم گزارش بازرسین تکمیل و پرونده آنان جهت رسیدگی و صدور رای به اداره تعزیرات حکومتی زابل ارسال شده است.
,وی همچنین اظهار کرد: طرح نظارتی تا تاریخ سیزدهم فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت و شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف صنفی گزارشات خود را به ستاد خبری این اداره (124)اعلام کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه