فرماندار آذرشهر :

مراسم اعتکاف در پنج نقطه آذرشهر برگزار می شود

مراسم اعتکاف در پنج نقطه آذرشهر برگزار می شود
نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی شهرستان با حضور مسئولان شهرستانی و با محوریت مراسم اعتکاف در آذرشهر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان ،نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی شهرستان با حضور مسئولان شهرستانی و با محوریت مراسم اعتکاف در آذرشهر  برگزار شد.اللهیاری در این نشست که صبح امروز در محل فرمانداری برگزار شد  گفت: مراسم معنوی اعتکاف سنت خوبی است و ایام اعتکاف فرصت خوبی است تا انسان به تزکیه نفس بپردازد.
فرماندار شهرستان آذرشهر تصریح کرد: هدف ما از شرکت در این مراسم باید زدودن غبار کینه و غرور از جان باشد بگونه ای که اثرات معنوی این ایام در طول سال نیز در نفس و روح شخص معکتف ساری و جاری شود.
وی با تأکید بر حفظ امنیت اماکن برگزاری مراسم اعتکاف افزود: این مراسم در پنج نقطه شهرستان برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین فتاحی رسس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آذرشهر نیز با اشاره به وظیفه حاکمیت در فراهم کردن بستر عبادت در جامعه گفت: در شهرستان طی سالهای گذشته نعداد ۵۰۰ الی۹۰۰ نفر در مراسم اعتکاف شرکت کرده اند که غالب آنها قشر جوان و میانسال بوده اند.
وی از صدور کارت اعتکاف برای شرکت کنندگان خبرداد و افزود: برگزاری برنامه های مختلف نماز جماعت،بیان احکام،حلقه های معرفت،سخنرانی و زیارت عاشورا ازجمله برنامه های فرهنگی این ایام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, توفارقان,
,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه