بازداشت شایعه پرداز زلزله در سرپل ذهاب
فرمانده انتظامی شهرستان سرپل ذهاب از دستگیری فردی که در فضای مجازی اقدام به انتشار شایعه ای مبنی بر وقوع زلزله کرده بود، خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلنا، محمدرضا یاری اظهار داشت: پس از انتشار خبر کذب وقوع زلزله در شهرستان سرپل ذهاب، پرونده قضایی برای پیگرد قانونی این فرد تشکیل و با دستور قضایی، شناسایی این فرد در دستور کار نیروهای انتظامی و اطلاعاتی پلیس قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: با تلاش و کارهای اطلاعاتی و عملیاتی پلیس، اکانتی که شایعات اخیر را منتشر کرده بود ردگیری و فرد مجرم شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ یاری ادامه داد: مجرم دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی و صدور حکم لازم تحویل مراجع قضایی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه همچنین از برخورد قاطعانه پلیس و دستگاه قضایی با مجرمین، خصوصا مجرمان فضای مجازی خبر داد.
وی در پایان از مردم خواست که تحت هیچ شرایطی به شایعات توجه نکنند و اخبار را از طریق مراجع و رسانههای رسمی نظیر صداوسیما و خبرگزاریها دنبال کنند.
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه