طوفان زابل 157 مصدوم برجای گذاشت
سخنگوی اورژانس کشور از مصدومیت 157 نفر در اثر طوفان شن خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس درباره جزئیات طوفان زابل گفت: طوفان باعث مصدومیت 157 شهروند در شهرهای زابل،زهک،هامون،هیرمند و نیمروز که از این تعداد 33 نفر بستری و 154 درمان و مرخص شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس درباره جزئیات طوفان زابل گفت: طوفان باعث مصدومیت 157 شهروند در شهرهای زابل،زهک،هامون،هیرمند و نیمروز که از این تعداد 33 نفر بستری و 154 درمان و مرخص شدند.,گفتنی است؛ طوفان، میزان غلظت ذرات معلق در هوای شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون به بیش از 39 برابر حد مجاز و افزون بر 10 برابر حالت خطرناک رساند.
, گفتنی است؛ طوفان، میزان غلظت ذرات معلق در هوای شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون به بیش از 39 برابر حد مجاز و افزون بر 10 برابر حالت خطرناک رساند.,منبع: فارس
, منبع: فارس]
ارسال دیدگاه