آغاز توزیع ۸۰۰ سبد کالا در بین مددجویان کمیته امداد میاندوآب
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب از آغاز توزیع ۸۰۰ سبد کالا در بین نیازمندان و خانواده های مددجویان میاندوآبی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول بخشی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، در حاشیه بسته بندی و آماده سازی توزیع سبدکالایی در بین نیازمندان و خانواده های مددجویان اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان امسال نیز به مانند سال های گذشته، سبدکالایی در بین خانواده های نیازمند و مددجوی تحت پوشش این نهاد در میاندوآب تهیه و توزیع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب با اشاره به اینکه تهیه این بسته های غذایی با کمک ستاد خیرین و نیکوکاران انجام شده است، افزود: خیرین نیکوکار میاندوآبی همواره یار و مددکار ما بوده و در راستای رفع نیازهای محرومان و اقدامات خداپسندانه قدم برداشته اند و در ماه مبارک رمضان نیز کمک های خود را برای یاری رسانی به نیازمندان دریغ نکردند.
,وی گفت: این سبد کالایی شامل برنج، روغن، مرغ و رب گوجه فرنگی بوده و در عرض سه روز در بین خانوارهای مددجو توزیع می شود.
,بخشی تصریح کرد: در این مرحله از توزیع سبد کالایی، ۸۰۰ خانوار از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) را تحت پوشش قرار داده و به مرور با تهیه سبدکالایی بیشتر، خانوارهای بیشتری را از این سبدکالایی بهره مند می کنیم.
,گفتنی است از ابتدای ماه مبارک رمضان با کمک خیرین برای یک هزار و ۷۰۰ خانوار تحت پوشش، جیره غذایی خشک از محل منابع امداد و برای یک هزار و ۵۰۰ نفر از طریق خیرین تهیه و توزیع و هم چنین برای سه هزار و ۶۰۰ نفر نیز وعده غذای گرم و افطاری تهیه و در بین خانوارهای نیازمند و مددجوی تحت پوشش توزیع شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه