پاریس دُور برج ایفل حفاظ‌های ایمنی را نصب کرد

پاریس دُور برج ایفل حفاظ‌های ایمنی را نصب کرد
فرانسه به منظور حفاظت از برج ایفل در برابر حملات احتمالی، دُور آن حفاظ‌های ایمنی را نصب کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرانسه به منظور حفاظت از برج ایفل در برابر حملات احتمالی، دُور آن حفاظ‌های ایمنی را نصب کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش بی بی سی، فرانسه در راستای حفاظت از برج ایفل در برابر حملات احتمالی، از حفاظ‌های ایمنی جدیدی رونمایی کرده است.

,

در ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ میلادی، حفاظ‌های موقتی اطراف برج ایفل نصب شدند؛ اما شهرداری پاریس حفاظ‌های دایمی را اکنون در اطراف این جاذبه گردشگری پاریس نصب کرده است.

,

هزینه نصب این نرده‌های ایمنی که قرار است نیمه ماه آینده میلادی به صورت کامل به پایان برسد، نزدیک به ۴۰ میلیون دلار است.

,

مقامات فرانسه اعلام کرده اند که حفاظ‌های جدید «بسیار مستحکم و برای امنیت کامل» هستند.

,

این در حالیست که ساکنان پاریس از تشدید تدابیر امنیتی چندان خوشحال نیستند. گروهی از ساکنان پاریس گفته‌اند با آن‌ها در باره این تدابیر مشورت نشده و دسترسی به وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس‌ها دشوار شده است.

,

آن‌ها همچنین به مشکلات جدیدی که برای افراد معلول و کم‌توان پیش آمده اشاره می‌کنند.

,

 

,

منبع: مهر

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه