۲۰۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد در سیریک معدوم شد
کارشناس بهداشت محیط سیریک از معدوم سازی دو هزار و 60 کیلوگرم انواع مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی فاسد و تاریخ گذشته خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالکریم احمدی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی ارزش محموله معدوم شده را بالغ بر یک میلیارد و 450 میلیون ریال اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,و گفت: محموله های معدوم شده شامل گوشت و فرآورده های گوشتی ، انواع آبمیوه و نوشیدنی ها، لبنیات، انواع شیرینی و سایر موادغذایی و مواد آرایشی و بهداشتی است.
,کارشناس بهداشت محیط شهرستان سیریک اضافه کرد:با توجه به اهمیت موضوع و سرکشی و نظارت بر واحدهای صنفی بویژه مواد غذایی طی سه ماه گذشته بیش از 670 مورد بازرسی از واحد های صنفی پر خطر صورت گرفته است.
,این مسئول یادآور شد: شهرستان40 هزار نفری سیریک بیش از1430 واحد صنفی دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه