خبری جدید در خصوص مسکن مهر مراوه؛

ورود اداره کل تعاون گلستان به قضیه مسکن مهر مراوه تپه

ورود اداره کل تعاون گلستان به قضیه مسکن مهر مراوه تپه
فرماندار مراوه تپه از ورود اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به قضیه مسکن مهر مراوه تپه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، موضوع مسکن مهر مراوه تپه و تهدیدهای مکرر مدیرسابق شرکت تعاونی این پروژه مبنی بر فروش واحدهای اهالی، موجب ورود فرماندار جدید مراوه تپه به پیگیری موضوع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,

یازمراد کوسه غراوی در گفتگو با راه اترک گفت: این موضوع را به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراوه تپه سپردیم تا مورد بررسی قرار گیرد.

,

کوسه غراوی ادامه داد: برای بررسی دقیق تر این موضوع، موضوع مسکن مهر مراوه تپه را در سفر به گرگان به مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز اطلاع دادیم و مقرر شد تا این اداره کل با اداره شهرستان به موضوع ورود کنند تا این موضوع به سرانجام برسد.

,

فرماندار مراوه تپه در خصوص زمان اعلام نتیجه بررسی این موضوع توسط اداره کل و اداره تعاون شهرستان گفت: ان شاء الله ظرف 2 هفته آینده منتظر پاسخ آنها هستیم.

,

شهرستان مرزی مراوه تپه در استان گلستان قرار دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه