سید احمد خاتمی در سخنرانی مراسم روز بصیرت در کرج:

برخی به خیال از یاد بردن فتنه به جای آن از کلمه اعتراض استفاده می کنند/ توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است/ برخی با قلم در پی تخریب ولایت در فضای مجازی هستند

برخی به خیال از یاد بردن فتنه به جای آن از کلمه اعتراض استفاده می کنند/ توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است/ برخی با قلم در پی تخریب ولایت در فضای مجازی هستند
حجت الاسلام والمسلمین خاتمی گفت: برخی اخبار این روزها به ما می گوید که فتنه گران 88 و جنازه های در حال احتزار می خواهند دوباره جان گرفته و برای انتخابات مجلس، نظارت استصوابی را تخریب کنند! اما بدانند این ادامه جریان فتنه است و ملت در مقابلش خواهد ایستاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سید احمد خاتمی عضو هیئت رئیسهٔ مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سخنرانی مراسم گرامیداشت سالروز حماسه "9دی" با تاکید بر اینکه اسلام ناب راه شهیدان کربلاست، راه حسین راه علی راه انبیاست، در مصلی کرج ، افزود: هر روز جنگ حسین است با یزید و هر لحظه گذشت زمان امتحان است. هر روز گوشه صف صفین می شود. "این رشته های سبز که بر خود بسته اید قرآن دشمنان علی بر نیزه هاست" مرثیه ما در ۸ ماه فتنه سال ۸۸ تکرار عمر و عاص است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه امسال نهمین سالگرد حماسه ۹ دی است، گفت: در سالگردهای حماسه ۹ دی ، مردم کرج با تجمع با شکوه وفاداری خود را نشان دادند . رهبری خروش الهی ۹ دی را حماسه نامیدند ایشان فرمودند: "در قضایای ۹ دی عاشورا به کمک ملت امد و حماسه ماندگاری را خلق کرد".

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
,
,
,
,
برخی به خیال از یاد بردن فتنه به جای آن از کلمه اعتراض استفاده می کنند/ توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است/ برخی با قلم در پی تخریب ولایت در فضای مجازی هستند
 
, برخی به خیال از یاد بردن فتنه به جای آن از کلمه اعتراض استفاده می کنند/ توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است/ برخی با قلم در پی تخریب ولایت در فضای مجازی هستند,
,

سه عنصر شجاعت، انگیزه مقدس و بصیرت در متن حماسه "9دی" نهفته است

این تعبیر حماسه یک کلمه است که عمق بار معنوی و محتوایی دارد.در متن حماسه "9دی" سه عنصر نهفته است، اولی عنصر شجاعت است؛ حرکتی برخاسته از شجاعت مردم که روحیه حماسی خود را در مقابله با دشمنان داخلی و خارجی نشان دادند.
حماسه ۸ سال دفاع مقدس شجاعت بیرونی بود زیرا ایران علاوه بر صدام در برابر امریکا فرانسه و شوروی و دیگر کشورهایی که به کمک صدام امدند ایستادند و شجاعت فرزندان ایران پوزه صدام را  به خاک مالید.در عرصه دفاع مقدس مردم کشور را در عرصه تهاجم بیگانه بیمه کردند.

, سه عنصر شجاعت، انگیزه مقدس و بصیرت در متن حماسه "9دی" نهفته است,
,
,
,
 
,
آمریکا و دشمنان در جریان برجام می گفتند همه گزینه ها روی میز است اما الان نمی گویند، راز نهفته در این عقب نشینی همان تجربه دفاع جانانه مردم از انقلاب اسلامی است.


حجت الاسلام والمسلمین با عنوان اینکه در حماسه "9دی" سال 88 مردم دشمنان داخلی را زمین گیر کردند، تاکید کرد: فرماندهان جنگ گفتند سختی ۸ ماه فتنه برای ما بیشتر از ۸ سال جنگ بود، زیرا هدف فتنه گران کودتای سبز مخملی بود. ولی آمدن مردم به صحنه جز انگیزه خدایی انگیزه ای دیگری نداشت، حضور مردم در حماسه ۹ دی برای همیشه نظام را در برابر دشمنان داخلی بیمه کرد و
شعار مردم، دشمنان انقلاب را سر جای خود می نشاند.


وی عنصر دوم را " انگیزه مقدس" عنوان کرد و تشریح کرد: حماسه ای که مردم در "9دی" آفریدند قابل تشبیه با عاشورای ۵۷ و حماسه ای که شاه را فراری داد، است. قطعا فقط و فقط انگیزه دین و عشق به امام حسین "۹ دی" را رقم زد زیرامردم دیدند عاشورای تهران را فتنه گران به میدان جنگ تبدیل کردند. همینطور شعار این همه لشگر آمده به عشق رهبر امده برخاسته از دل مردم بود.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
امام جمعه موقت تهران افزود: انقلاب ما با ولایت فقیه گره خورده است و ما تا اخرین نفس، نفر و خون پای این پرچم پرافتخار ایستاده ایم. شعاری که ریشه قرآنی، روایی و تاریخی داشت مردم در "9 دی" شعار دیگری سر دادند مبنی بر اینکه "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" ، این شعار سیلی را به وجود اورد و فتنه گران را با خود برد، مرگ سیاسی فتنه گران با حماسه ۹ دی فرا رسید.


عضو هیئت رئیسهٔ مجلس خبرگان رهبری عنصر سوم را "بصیرت" معرفی کرد و گفت: مردم فهمیدند که قصه فتنه گری 88، انتخابات ریاست جمهوری نیست بلکه اردوکشی خیابانی برای از پای آوردن نظام ولایی است.

وی با بیان اینکه، کسانی می توانند علم دار دین باشند که اهل بصیرت باشند، افزود: مردم فهمیدند، داستان این فتنه زمین زدن ولایت است اما به دشمن نشان دادند هر که با علی درافتاد ورافتاد. فتنه گران در روز عاشورای سال 88 عمق کینه خود را نشان داده و علیه اصل ولایت فقیه شعار دادند، انها درصدد براندازی نظام بودند .
,
,
,
,
,
,
 
,
حجت الاسلام والمسلمین گفت:برخی هواداران آنها، این روزها عنوان می کنند که نظام اسلامی در زمینه محتوایی فروپاشیده است. به آنها می گویم همفکران شما اوایل انقلاب گفتند بن بست در انقلاب ایجاد شده است اما امام فرمود شما به بن بست رسیده اید.

وی افزود: برخی اخبار این روزها به ما می گوید که فتنه گران 88 و جنازه های در حال احتزار می خواهند دوباره جان گرفته و برای انتخابات مجلس، نظارت استصوابی را تخریب کنند! اما بدانند این ادامه جریان فتنه است و ملت در مقابلش خواهد ایستاد.
برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 خیالاتی در سر دارند و شعارهای هنجار شکنی اماده کردند اما به این فتنه گران می گویم سر جایتان بنشینید و الا مردم با سیلی محکم تر شما را سر جای خود می نشانند.

هشدار به آنانی که چشم خود را به حقایق بسته اند
امام جمعه موقت تهران با هشدار به آنانی که چشم خود را به حقایق بسته اند، گفت: برخی به انگیزه نگه داشتن جریان فتنه می خواهند فتنه گری فتنه گران را از یادها ببرند اما این اتفاق نخواهد افتاد و عملکرد ننگین آنها موجب بخشش نخواهد شد. نوشتن اعتراض به جای کلمه فتنه برای فراموشی 88 از یادهاست اما این ارزو را آقایان به گور خواهند برد.

روح فتنه در کلمه ولایت ستیزی بود

سید احمد خاتمی افزود: آنها که با قلم، ولایت ستیزی کرده و در فضای مجازی در پی تخریب ولایت هستند رهروان فتنه اند و بار دیگر می خواهند آتش افروزی کنند اما ملت قبل از هر چیزی انها را سر جای خود خواهند نشاند.
برخی درصدد زنده کردن و احیا سران فتنه هستند در زمانی که مشکلات معیشتی مردم و گرانی ها در عرصه اقتصادی مسئله اصلی مردم است رفع حصر را مطرح می کنند اما اینها کاسبان شعار رفع حصرند.


توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است
چرا شعار و غمی که مردم دارند را نمی بینید و حاشیه سازی می کنید؟
وی افزود: توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است.به فتنه گران می گویم نلسون ماندلا شدن این ملت را به گور خواهید برد.


حجت الاسلام والمسلمین در پایان گفت: در این ۴۰ سال هر موفقیتی که داشتیم به برکت ولایتمداری و اسیب ها از رهگذر نشنیدن دستورات ولایت است. از ولایت جلو نیفتید که اسیب می بینید، امید که شاهد فتنه های پیچیده آنچنانی نباشیم و باید بدانیم چراغ راه ولایت است.


انتهای پیام/
,
,
,
,
,
, هشدار به آنانی که چشم خود را به حقایق بسته اند,
,
,
, روح فتنه در کلمه ولایت ستیزی بود ,
,
,
,
,
,
, توبه در پیشگاه مردم کلید رفع حصر قانونی است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه