شکر ۷۰ درصد گران شد/ شکر دولتی به دست همه نمیرسد
دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: شکر ۷۰ درصد گران شده است و شکری که توسط شرکت بازرگانی دولتی و با نرخ مصوب توزیع میشود به دست همه نمی رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسمعلی حسنی دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار کرد: سوء مدیریت ها باعث شده که قیمت شکر در بازار مصرف افزایش یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: قیمت عمده فروشی هر کیلو گرم شکر در روی تریلی به ۵,۶۰۰ تومان و در سطح عمده فروشی به ۶ هزار تومان تا ۶,۲۰۰ تومان رسیده این در حالی است که در چند ماه گذشته این محصول کمتر از ۳,۰۰۰ تومان قیمت داشت.
,
دبیرکل اتحادیه بنکداران غذایی با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی آفت مواد غذایی شده است گفت: قیمت شکر ظرف سه ماه حدود ۷۰ درصد افزایش یافت و بخش خصوصی دخالت در این افزایش قیمت ندارد.
,
وی درباره دلایل این افزایش قیمت شکر گفت: شکری که توسط شرکت بازرگانی دولتی توزیع می شود به دست همه نمی رسد و با انحصار همراه شده است.
,
حسنی با بیان اینکه محموله های جدید از واردات شکر در راه است گفت: در صورتی که ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات این محصول برداشته شود افرادی بیشتر می توانند اقدام به واردات آن کنند و بازار به تعادل خواهد رسید و دیگر این محصول با افزایش قیمت های ناگهانی در بازار داخلی مواجه نخواهد شد.
,
وی همچنین مدعی شد که به دلیل مسائل کم آبی در سال جاری ۷۵ درصد کمتر چغندر قند برداشت داشتهایم.
,
منبع: تسنیم
]
ارسال دیدگاه