طی ۲۴ساعت گذشته اتفاق افتاد؛
مسمومیت ۹ نفر و مرگ ۳ تن با مصرف مشروبات الکلی در بوکان
مسوول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بوکان گفت: مصرف مشروبات الکلی دست ساز و تقلبی باعث مرگ ۳ نفر در بوکان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین بهرامی آذر در گفت و گو با اروم نیوز، اظهار داشت: مصرف مشروبات الکلی دست ساز در بوکان طی ۲۴ ساعت گذشته جان ۳ نفر را گرفت و سبب بستری شدن ۹ نفر در بخش های مختلف بیمارستان های ارومیه و بوکان شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی، افزود: تاکنون ۱۲ نفر بر اثر شرب مشروبات الکلی دست ساز به بیمارستان بوکان مراجعه کرده اند که ۳ نفر از مسموم شدگان فوت شدند و یک نفر دیگر در کما به سر می برد.
,مسوول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بوکان، ادامه داد: در طول ۴۸ ساعت گذشته ۱۲ نفر به دلیل مسمومیت با الکل دست ساز و تقلبی به بیمارستان دکتر قلی پور بوکان مراجعه و تحت درمان قرار گرفتند.
,وی، بیان کرد: از مجموع افراد مراجعه کننده به بیمارستان بوکان ۹ نفر از آنها دیروز مراجعه کرده و ۳ نفر دیگر نیز امروز مراجعه کرده اند که همگی آنها پس ازانجام اقدامات درمانی اولیه لازم در بیمارستان جهت ادامه درمان به بیمارستان آیت الله طالقانی ارومیه انتقال یافته اند.
,بهرامی آذر، اظهار داشت: از این تعداد ۵ نفر دچار مشکل شدید بینای شدند و سن یکی از فوت شده ها ۳۹ساله است که در هنگام درمان فوت کرد.
,در همین رابطه، فرمانده نیروی انتظامی بوکان نیز در گفت و گو با خبرنگاران ضمن تائید این خبر، عنوان کرد: این افراد در شهرهای همجوار بوکان اقدام به خرید مشروبات الکلی کرده بودند که موضوع توسط پلیس در دست بررسی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه