رانش زمین در جاده ایلام - مهران

رانش زمین در جاده ایلام - مهران
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام از رانش زمین در جاده ایلام به مهران به دلیل بارش شدید باران خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا؛ نورالله دلخواه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به علت بارش باران محور ایلام به مهران بعد از تونل راه کربلا با رانش مواجه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد: رانندگان ضمن همکاری با عوامل راهداری با احتیاط و آرامش رانندگی و از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند.

,

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام گفت: با توجه به پیش بینی و هشدار هواشناسی و بارش باران در روزهای آینده در استان، همه ماشین آلات و نیروهای راهداری به حالت آماده باش کامل درآمدند و آماده خدمات رسانی به مسافرین نوروزی هستند ‌.

,

دلخواه به هم استانی‌ها و مسافران توصیه کردتا از سفر‌های غیر ضروری خودداری و در صورت تردد در راه های کوهستانی باک خودرو‌های خود را از پر کنند.

,

وی تصریح کرد: گشت های ثابت و سیار راهداری بطور شبانه روزی در راه های ارتباطی مستقر هستند.

,

دلخواه گفت که حادثه این تلفات جانی در پی نداشته است.

,

انتهای پیام /

, انتهای پیام /]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه