نتیجه تحقیق و تفحص از واگذاری پالایشگاه کرمانشاه اعلام شد + جزئیات

نتیجه تحقیق و تفحص از واگذاری پالایشگاه کرمانشاه اعلام شد + جزئیات
نماینده تالش در مجلس نتیجه تحقیق و تفحص پارلمان از واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود شکری، عضو هیئت تحقیق و تفحص از واگذاری پالایشگاه کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت این تحقیق و تفحص گفت: جمع‌بندی نهایی در این زمینه انجام شد و گزارش در اختیار مجلس قرار داده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با اشاره به جمع‌بندی صورت گرفته در این تحقیق و تفحص، ادامه داد: پس از بررسی‌های انجام شده از سوی کمیته مربوطه به این نتیجه رسیدیم که تخلف تاثیرگذاری در روند واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی رخ نداده است.
,
 
,
نماینده مردم تالش در مجلس با بیان اینکه در روند واگذاری پالایشگاه موارد قانونی رعایت شده است، تصریح کرد: اگر تخلفاتی هم رخ داده باشد ناشی از خلاءهای قانونی است. به همین دلیل است که نمی‌توان این واگذاری را غیرقانونی دانست.
,
 
,
عضو هیئت تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی با بیان اینکه هیئت در روند بررسی به مواردی که بتوان این واگذاری را لغو کرد نرسید، اظهار داشت: اگر بخواهیم این واگذاری را لغو کنیم باید دولت مقدار زیادی پول به خریدار پرداخت کند که با شرایط فعلی کشور منطقی به نظر نمی‌رسد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه