سردار پاکپور:
نیروی زمینی سپاه با همه امکانات در کنار سیل زدگان است
فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اقدامات مهندسی و امدادی نیروی زمینی سپاه در استان های سیل زده گفت: نیروی زمینی سپاه با همه امکانات در کنار سیل زدگان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه ظهر امروز در مراسم بازگشایی جاده معمولان خرم آباد اظهارداشت: ما با همه امکانات در کنار مردم عزیز سیل زده استان های خوزستان، لرستان، گلستان و ایلام هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک, ,,
وی با اشاره به اقدامات مهندسی و امدادی نیروی زمینی سپاه در مناطق سیل زده استان لرستان گفت: علاوه بر کارهایی که در داخل شهر جهت امداد رسانی انجام شده امروز شاهد بازگشایی جاده معمولان خرم آباد هستیم.
,,
سردار پاکپور خاطرنشان کرد: برای بازگشایی این مسیر به برادران خود گفتیم که باید این مسیر هرچه سریع تر باز شود. گروه ۴۳ امام علی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه خاتم الانبیا این کار را انجام دادند.
,,
وی عنوان داشت: امید است مردم غیور لرستان بتوانند از این مسیر به بهترین شکل تردد کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه