انتقاد مطهری از پخش ترانه سخیف و بی محتوا در مدارس/ مدیران باید بلافاصله برکنار شوند
نایب رییس مجلس درباره پخش ترانه سخیف در مدارس و انتشار فیلم آن در فضای مجازی گفت: مدیران این مدارس بلافاصله برکنار شوند و وزیر آموزش و پرورش درباره این فیلم پاسخگو باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسدالله عباسی نماینده مردم املش در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر آموزش و پرورش گفت: جریانی که اخیرا در فضای مجازی پخش شده و خلاف شئونات اسلامی و انقلابی است، چیست، این جریان چرا در برخی مدارس مشاهده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسدالله عباسی نماینده مردم املش در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر آموزش و پرورش گفت: جریانی که اخیرا در فضای مجازی پخش شده و خلاف شئونات اسلامی و انقلابی است، چیست، این جریان چرا در برخی مدارس مشاهده شده است.,وی خطاب به علی مطهری نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: خواهش من این است که سریعا دستور فرمایید بررسی شود جریان این اتفاق چیست.
,علی مطهری درباره پخش ترانه سخیف و بی محتوا در مدارس گفت: این موضوع مهمی است، اینکه در برخی مدارس ما ترانه ای که محتوای سخیفی دارد و با ساز و آواز و بزن و بکوب اجرا می کنند، دانش آموزان را وادار به حرکات خاصی می کنند؛ این قابل قبول نیست.
,وی گفت: وزیر اموزش و پرورش باید پاسخ دهد، مدیران این مدارس باید بلافاصله برکنار شوند، این قابل قبول و تحمل نیست، به خصوص با محتوای اشعاری که دراین ترانه پخش شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه