در گفتگو با دانا مطرح شد؛
گرانی برنج زیر سایه بیتوجهی ستاد تنظیم بازار/ دبیر انجمن برنج: سال گذشته 400 هزار تن برنج مازاد بر مصرف سالیانه مردم واردات صورت گرفت!/ عمده برنج های وارداتی با ارز دولتی وارد شده اند
جمیل علیزاده شایق با اشاره با دلایل افزایش قیمت برنج در کشور گفت: نظارتی در بازار توسط نهادهای مسئول(ستاد تنظیم بازار و سازمان تعزیرات)روی برنج صورت نمی گیرد به همین دلیل واردات قاچاق آن افزایش یافته و حتی شاهد این هستیم که این برنج ها در سراسر کشور با برنج هاشمی و طارم مخلوط شده و به اسم برنج ایرانی به فروش می رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جمیل علیزاده شایق، دبیر انجمن برنج در خصوص افزایش ناگهانی قیمت برنج عنوان کرد: با توجه به شناختی که مردم از برنج اصیل و درجه یک ایرانی بدست آورده اند، تقاضا برای خرید آن روز به روز افزایش یافته و به تبع آن قیمت انواع برنج باکیفیت ایرانی همچون طارم و هاشمی به بالاترین حد خود رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جمیل, علیزاده, شایق، دبیر انجمن برنج, در خصوص افزایش ناگهانی قیمت برنج, عنوان, کرد, با, توجه, به, شناختی, که, مردم, از, برنج, اصیل, و, درجه, یک, ایرانی, بدست, آورده, اند, ، , تقاضا, برای, خرید آن , روز, به, روز, افزایش, یافته و به تبع آن, قیمت انواع برنج باکیفیت ایرانی همچون, طارم, و, هاشمی, به بالاترین حد خود رسیده است.,وی افزود: با این حال گرانی امسال برنج هیچ ربطی به افزایش قیمت سایرکالاها و افزایش هزینه های تولید و افزایش قیمت نهاده های کشاورزی ندارد چون برنج های عرضه شده در بازار عمدتا تولیدی سال 97 می باشد، به همین منظور افزایش قیمت فعلی کاذب بوده و اتحادیه برنج در خصوص تعیین قیمت آن قرار است شهریور ماه سال جاری جلسه ای تشکیل و قیمت واقعی آن را به اطلاع عموم برساند.
, وی, افزود, با, این, حال, گرانی, امسال, برنج, هیچ, ربطی, به, افزایش, قیمت, سایرکالاها, و, افزایش, هزینه, های, تولید, و افزایش قیمت, نهاده, های, کشاورزی, ندارد, چون, برنج, های, عرضه, شده, در, بازار عمدتا, تولیدی, سال, 97 , می, باشد, ، به همین منظور افزایش قیمت فعلی کاذب بوده و , اتحادیه برنج, در, خصوص, تعیین, قیمت, آن قرار است, شهریور, ماه, سال, جاری, جلسه, ای, تشکیل, و, قیمت, واقعی آن, را, به, اطلاع, عموم, برساند.,دبیر انجمن برنج اذعان کرد: متاسفانه تفاوت قیمت برنج در مراکز تولید(گیلان و مازندران) با مراکز عرضه(سراسر کشور) بدون هیچ دلیل منطقی ای زیاد شده است.
, دبیر انجمن برنج اذعان کرد: متاسفانه تفاوت قیمت برنج در مراکز تولید(گیلان و مازندران) با مراکز عرضه(سراسر کشور) بدون هیچ دلیل منطقی ای زیاد شده است. ,این فعال صنفی افزود: در سال گذشته 400 هزار تن برنج مازاد بر مصرف سالیانه مردم واردات صورت گرفته است، به همین دلیل کمبودی در زمینه برنج در کشور وجود ندارد.
, این فعال صنفی افزود: در سال گذشته 400 هزار تن برنج مازاد بر مصرف سالیانه مردم واردات صورت گرفته است، به همین دلیل کمبودی در زمینه برنج در کشور وجود ندارد.,علیزاده در خصوص دلایل اصلی ارزان بودن برنج وارداتی نیز گفت: عمده ای این برنج های وارداتی در سال گذشته با ارز دولتی وارد شده اند به همین دلیل هزینه های تمام شده آنها بسیار کم می باشد، از طرف دیگر متاسفانه شاهد قاچاق برنج پاکستانی از مرزهای سیستان و بلوچستان هستیم که آنها نیز به بازارهای عمده سراسر کشور فرستاده می شود.
, علیزاده در خصوص دلایل اصلی ارزان بودن برنج وارداتی نیز گفت: عمده ای این برنج های وارداتی در سال گذشته با ارز دولتی وارد شده اند به همین دلیل هزینه های تمام شده آنها بسیار کم می باشد، از طرف دیگر متاسفانه شاهد قاچاق برنج پاکستانی از مرزهای سیستان و بلوچستان هستیم که آنها نیز به بازارهای عمده سراسر کشور فرستاده می شود.,وی افزود: نظارتی نیز در بازار توسط نهادهای مسئول(ستاد تنظیم بازار و سازمان تعزیرات)روی برنج صورت نمی گیرد به همین دلیل واردات قاچاق آن افزایش یافته و حتی شاهد این هستیم که این برنج ها در سراسر کشور با برنج هاشمی و طارم مخلوط شده و به اسم برنج ایرانی به فروش می رسد.
, وی افزود: نظارتی نیز, در, بازار توسط نهادهای مسئول(ستاد تنظیم بازار و سازمان تعزیرات)روی, برنج, صورت, نمی, گیرد, به, همین, دلیل, واردات, قاچاق آن, افزایش, یافته, و, حتی, شاهد, این, هستیم, که, این, برنج, ها در سراسر کشور, با, برنج, هاشمی, و, طارم, مخلوط, شده, و, به, اسم, برنج, ایرانی, به, فروش, می, رسد.,این فعال صنفی در ادامه تصریح کرد: سالانه به 2 میلیون 200 هزار تن برنج نیاز داریم که 1 میلیون و 300 هزار تن آن از طریق تولید داخل و مابقی(900 هزار تن) از طریق واردات تامین می شود.
, این فعال صنفی در ادامه تصریح کرد: سالانه به 2 میلیون 200 هزار تن برنج نیاز داریم که 1 میلیون و 300 هزار تن آن از طریق تولید داخل و مابقی(900 هزار تن) از طریق واردات تامین می شود. ,علیزاده در پایان با ابراز امیدواری به کشت برنج در 600 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در سال جاری، عنوان کرد: با توجه به بارشهای خوبی که در سال جاری در کشور به وقوع پیوسته انتظار می رود شاهد افزایش تولید و کاهش وابستگی در واردات برنج باشیم این در حالی است که در سال گذشته 14 استان از 16 استان تولیدکننده برنج در کشور به دلیل بی آبی نتوانسته بودند مثل سالیان قبلی تولیدی داشته باشند.
, علیزاده در پایان با ابراز امیدواری به کشت برنج در 600 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در سال جاری، عنوان کرد: با توجه به بارشهای خوبی که در سال جاری در کشور به وقوع پیوسته انتظار می رود شاهد افزایش تولید و کاهش وابستگی در واردات برنج باشیم این در حالی است که در سال گذشته 14 استان از 16 استان تولیدکننده برنج در کشور به دلیل بی آبی نتوانسته بودند مثل سالیان قبلی تولیدی داشته باشند. ,انتها پیام/
,]
ارسال دیدگاه