احتمال رکورد شکنی مسی در برنابئو
مسی با گلی که در مقابل رایو وایکانو به ثمر رساند تعداد گل هایش برای بارسا در لالیگا را به 249 رساند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا"، بارسلونا ساعتی پیش موفق شد تا در زمین رایو وایکانو با دو گل مسی و نیمار به برتری دست یابد.مسی با این گل موفق شد تا گل 249 خود در لالیگا را برای بارسلونا به ثمر برساند و حالا تنها دو گل با شکستن رکورد گلزنی زارای افسانه ای فاصله دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,زارا برای اتلتیک بیلبائو در 277 دیدار 251 گل زده بود و حالا مسی پس از انجام 284 بازی برای بارسا، 249 گله شده است.
,بازی بعدی بارسا در مقابل ایبار است. چنانچه مسی نتواند در مقابل ایبار هت تریک کند، همه چیز به بازی ال کلاسیکوی روز 25 اکتبر مقابل رئال در برنابئو کشیده خواهد شد. این امکان وجود دارد که مسی با گلزنی در برنابئو بتواند از رکورد زارا پیشی بگیرد. پس از این دو، هوگو سانچز،رائول و دی استفانو قرار دارند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه