دوستی مهر : برای کسب آبرو به میدان می رویم / مربی میانمار : ایران حذف شده هم قوی است
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در آستانه دیدار امروز برابر تیم میانمار - میزبان رقابت های قهرمانی آسیا - تاکید کرد با وجود تشریفاتی بودن نتیجه مسابقه برای ایران این تیم برای کسب نتیجه آبرومند به میدان می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، علی دوستی مهر که تیمش با دو باخت برابر تایلند و یمن حذفی ناگوار را تجربه کرده است گفت : «دو بازی قبلی تیم جوانان مرا ناامید کرده است و در برابر میانمار نیز تغییر چندانی در ترکیب تیم ایجاد نخواهم کرد اما سعی می کنم به بقیه بازیکنان نیز فرصت حضور در میدان را بدهم.ما می خواهیم در بازی آخر قدرتمندانه ظاهر شویم و نمی خواهم فقط از ذخیره ها استفاده کنم.این بازی را با شرایط جدول در نظر نخواهیم گرفت.»
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
گری زایس سرمربی آلمانی تیم میانمار نیز که تیمش برای صعود به اولین یک چهارم نهایی قهرمانی آسیا پس از 40 سال تنها به یک تساوی نیاز دارد گفت :«ما روی وظیفه اصلی خود یعنی کسب مجوز صعود تمرکز کرده ایم.این کار سختی نیست هر چند در بازی با تایلند برای ما بازی مهمتری بود.ایران اگرچه حذف شده است اما تیم قدرتمندی است و بازیکنان من به این موضوع واقف هستند.اما به اینکه برای تساوی بازی کنیم اعتقاد ندارم زیرا استراتژی ما جستجو برای کسب هر 3 امتیاز خواهد بود.»
در این بازی میو کو تان هافبک طراح تیم میانمار به علت مصدومیت احتمالا غایب خواهد بود و زایس از این مساله نگران است.وی افزود:« در این بازی تغییراتی ایجاد خواهیم کرد.فوتبال میانمار بازیکن توانا به اندازه کافی ندارد.به عنوان مثال تایلندی ها بازیکنان خوب زیادی در اختیار داشتند و هر بار که با تایلند روبرو شدیم با ترکیب متفاوتی به میدان آمده است.من 23 بازیکن در تیم خود دارم اما به واقع 16 تن آن ها قابلیت بازی در تیم را دارند.»
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه