تعلیق محرومیت سرمربی پرتغال
دادگاه داوری ورزش محرومیت سانتوس را به حال تعلیق درآورد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا دادگاه داوری ورزش روز دوشنبه تصمیم گرفت محرومت هشت جلسه ای فرناندو سانتوس مربی تیم ملی فوتبال پرتغال را به حال تعلیق درآورد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی در زمان هدایت تیم ملی یونان در رقابت های جام جهانی 2014 برزیل، به دلیل رفتا غیر ورزشی نسبت به تیم داوری، از زمین بازی اخراج شد و متعاقب آن، از سوی فیفا هشت جلسه از نشستن روی نیمکت مربیگری محروم شد.
,
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لیسبون،سانتوس چندی پیش به این رای اعتراض کرد. بر اساس بیانیه دادگاه داوری ورزش تا زمان مشخص شدن رای نهایی در این خصوص این مربی شصت ساله، محرومیت وی معلق است.
به این ترتیب وی می تواند در دیدار حساس تیم ملی پرتغال مقابل دانمارک در چارچوب رقابت های انتخابی جام ملت های اروپا ، یورو 2016 ، که روز سه شنبه در کپنهاگ برگزار می شود،روی نیمکت پرتغال بنشیند.
سانتوس، همراه یونان در جام جهانی نتایج خوبی گرفت و در مرحله یک هشتم نهایی با شکست در ضربات پنالتی مقابل کاستاریکا، از دور رقابت ها حذف شد. به رغم محرومیت سنگین سانتوس، فدراسیون فوتبال پرتغال 23 سپامبر وی را جانشین پائولو بنتو کرد.
فدراسیون فوتبال پرتغال، پس از کسب نتایج ضعیف تیم ملی این کشور در جام جهانی و نیز شکست مقابل آلبانی در مرحله مقدماتی یورو 2016 ، بنتو را از سمت خود برکنار کرد.
,
,
,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه