برتری خفیف پرسپولیس مقابل «بنه‌گز» در نیمه نخست

برتری خفیف پرسپولیس مقابل «بنه‌گز» در نیمه نخست
پرسپولیس در نیمه نخست دیدار مقابل کارگر بنه‌ بندرگز با یک گل پیروز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا در ادامه دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، پرسپولیس از ساعت 16:50 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف کارگر بنه‌ بندرگز رفت که نیمه نخست این دیدار با برتری یک بر صفر پرسپولیس خاتمه یافت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در نیمه نخست پرسپولیس بیش از میهمان دسته دومی خود توپ و میدان را در اختیار داشت اما تنها در دقیقه 16 محمد عباس‌زاده بود که با ضربه سر دروازه میهمان بوشهری را گشود. همین بازیکن چند موقعیت گلزنی را در طول بازی از دست داد به ویژه دقیقه 29 که در موقعیت تک به تک توپ را از دست داد. دقیقه آخر نیمه نخست هم طارمی یک فرصت گلزنی را از دست داد تا این نیمه یک بر صفر تمام شود.

,

در نیمه اول سرخاب سرمربی بندرگز دست به تعویض زد و امیر رستمی را بجای شهرام هراتی به میدان فرستاد. همچنین محمد نوری از پرسپولیس کارت زرد گرفت.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه