اخبار داغ

بمب های متحرک زیرپوست شهر؛

سرویس مدارس دغدغه ای برای آسایش والدین/نصب LPG رو به فزونی است

سرویس مدارس دغدغه ای برای آسایش والدین/نصب LPG رو به فزونی است
استقبال رانندگان از نصب LPG خودروها در حالی راهکاری برای کاهش هزینه بنزین است که این روزها دغدغه خانواده ها برای تردد فرزندانشان دوچندان شده زیرا این اقدام بمبی متحرک در خیابان های شهر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، همواره یکی از مهمترین دغدغه های والدین در رفت و آمد فرزندان به مدارس ایمنی و سلامت سرویس ایاب و ذهاب آنها است که این روزها به لطف سوختگیری به روش های غیرقانونی رانندگان برای تامین سوخت ارزان به نصب LPGکه از آن به بمب متحرک در طول خیابان ها یاد می شود روی آورده و زمینه استرس و نگرانی والدین را دو چندان کرده اند.
 
در این میان از آنجایی که سالانه بسیاری از دانش آموزان از سرویس مدرسه برای تردد استفاده می کنند یکی از ضروریات جامعه شهری ساماندهی و نظارت بر عملکرد مطلوب آن ها است که این روزها با گران شدن نرخ بنزین و کاهش سهمیه یارانه ای اکثر رانندگان به نصب سیلندر گاز مایع بر روی خودرو اقدام کرده که هم سلامت و هم امنیت افراد را به خطر انداخته به گونه ای که در صورت کوچکترین تصادف به خاطر مهار نبودن کامل سیلندر احتمال پاره شدن شیلنگ و بروز حادثه های دلخراش وجود دارد؛ این امر اکنون کابوس شبانه والدین است.

سهمیه ۶۰ لیتری کفاف یک روز را نمی‌دهد
در همین رابطه برخی از رانندگان شمال سیستان وبلوچستان با بیان اینکه سهمیه ۶۰ لیتری کفاف یک روز آنها را نمی‌دهد، گفتند: بنزین سه هزار تومانی سودی برایمان ندارد چراکه هر چه به دست می آوریم باید برای هزینه سوخت صرف شود که این اقدام علاوه بر اینکه رانندگان را در تامین مخارج زندگی دچار مشکل می کند باعث می شود تا درتامین هزینه استهلاک خودرو نیز مستاصل باشند.

به گفته این افراد؛ تنها راه صرفه جویی در هزینه ها روی آوردن به LPGکردن خودروها است چرا که مسافت برخی دانش آموزان برای رسیدن به مدارس خیلی طولانی است که اکنون با این شرایط این مبلغ به طور یقین ۲ برابر شده است.

نصب LPGرو به فزونی است
غلامرضا گنجی، فرماندار شهرستان زابل در گفت وگو با خبرنگار اوشیدا گفت: با بالا رفتن قیمت بنزین مکانهای تغییر سوخت خودرو از بنزین به گاز در این منطقه افزایش یافت.
 
وی با بیان اینکه نصب LPGدر خودرو خطرناک بوده و تا حد امکان با متخلفان امر برخورد می شود، افزود: این اقدام رانندگان یکی از مهمترین دلایل کمبود گاز در روزهای است که در پی آن دلالان چندصد لیتر گاز را با قیمت قانونی خریداری و به مخازن خود انتقال و از این طریق کسب و کار خود را رونق می دهند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, سهمیه ۶۰ لیتری کفاف یک روز را نمی‌دهد,
,
,
,
,
, نصب LPGرو به فزونی است,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه