عضو سابق شورای شهر تهران در گفتگو با دانا:
ساخت آپارتمان های 25 متری مروّج فرهنگ غربی است
ابوالفضل قناعتی با تاکید بر این که این طرح به نوعی ترویج فرهنگ غربی است، گفت: نباید یک سری موضوعاتی که در برخی از کشورها اتفاق افتاده و باعث شده است که بافت فکری و فرهنگی خود را از دست دهند و به شکل خانواده غربی بخواهند تهران رفتار زندگی شان تنظیم کنند، اجرایی شود.[
ابوالفضل قناعتی، عضو سابق شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به طرح پیشنهادی معاون شهرسازی شهرداری تهران در خصوص ساخت و ساز آپارتمان های 25 متری در پایتخت اظهار داشت: به نظر می رسد طرح این موضوع یک بخشی از مشکلات مسکن با افزایش تعداد و کاهش سطح اشغال کمک کند افراد زیادی با سطح اشتغال کم تری خانه دار شوند، اما باید با فرهنگ و بافت فکری مردم ایران همخوانی داشته باشد.
قناعتی در ادامه افزود: نباید یک سری موضوعاتی که در برخی از کشورها اتفاق افتاده است و باعث شده است که بافت فکر و سنتی خودشان را از دست دهند و به شکل خانواده غربی بخواهند تهران رفتار زندگی شان تنظیم کنند اجرایی شود. این طرح باعث می شود که یک اتفاق این چنین در کشور بیافتد و در واقع با فرهنگ ما همخوانی ندارد
عضو سابق شورای شهر تهران با تاکید بر این که این طرح به نوعی ترویج فرهنگ غربی است، گفت: ما به دنبال این هستیم که تا جایی که امکان دارد، ساخت و ساز را از حالت آپارتمانی و افزایش تعداد واحد ها جلوگیری کنیم تا جمعیت را به تهران نکشیم.
,
,
,
,
وی با بیان این که تیمی که الان در راس کار هستند، صرفاً در حد شعار و ایده کار می کنند گفت: دیدیم معاونت حمل و نقل شهرداری تهران در بحث اتوبوسرانی و پولی کردن صندلی های اتوبوس طرحی را پیشنهاد داده بود، اما شاهد هستیم که آن امکانات و ظرفیت خدمات اولیه را خودشان ندارند بدهند و ادعاهای بیش از حد را مطرح می کنند
قناعتی با اشاره به اینکه شکل بیان این طرح از سوی معاون شهرسازی هم برگرفته از این تفکر است گفت: در حال حاضر یک سری کارها که سال ها روی آن فکر شده است و طرح آن وجود دارد اما توان اجرایی آن را ندارند و در حد ایده و شعار عمل می کنند
عضو سابق شورای شهر تهران با نقد عدم عملگرایی در تیم فعلی مدیریت شهری پایتخت اظهار کرد: اگر موضوع طرح احیاء بافت فرسوده به صورت شبانه روزی پیگیری شود، شاید 20 سال به طول بیانجامد اما کار خوبی است و مورد پسند و تائید بسیاری از کارشناسان این حوزه است.
وی با بیان حواشی و مضرات ساخت آپارتمان های 25 متری گفت: اجرایی شدن این طرح موجب افزایش مهاجرت به تهران می شود و هر کس می تواند به تهران بیاید و چنین مسکن هایی برای خود تهیه کند.
وی در پایان گفت: به فرض این که این طرح، از همه لحاظ مورد تائید است، باز هم شاهد خواهیم بود که در اجرایی کردن طرح باز می مانند و صرفاً این طرح ها در مرحله پیشنهاد و ایده روی زمین باقی می ماند.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه