امروز 26 دی ماه صورت می گیرد:

بازدید مدیران ایران خودرو از قطعه‌سازان آذربایجان شرقی

بازدید مدیران ایران خودرو از قطعه‌سازان آذربایجان شرقی
مدیران ارشد گروه صنعتی ایران‌خودرو با هدف توسعه همکاری و تداوم نهضت داخلی‌سازی قطعات از شش شرکت قطعه‌سازی در استان آذربایجان شرقی امروز بازید می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو به همراه برخی از مدیران ارشد، از شرکت‌های ایدم، چرخشگر، کابل وران،‌ پولادیش، امیرنیا و آذر اتصال بازدید می‌کنند.
در جریان این بازدیدها با برگزاری جلسات مشترک بین مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو و شرکت‌های قطعه‌ساز استان تلاش می‌شود با معرفی ظرفیت‌ها و نقاط قوت در تولید انواع قطعات مورد نیاز این گروه صنعتی، نسبت به عقد قراردادهای تولید اقدام شود.
برمبنای این گزارش، قطعه‌سازان تبریز و استان آذربایجان شرقی در اولویت همکاری با گروه صنعتی ایران خودرو هستند.
صدها شرکت تولیدکننده و قطعه‌ساز در تبریز فعال هستند که می توانند به رشد و خودکفایی صنعت خودرو کمک کنند، ایران خودرو دست این سازندگان قطعه را می‌گیرد و مطمئن است که عملکرد خوبی را در این تعامل دوجانبه در کارنامه خود ثبت خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,

منبع: ایکوپرس

,

انتهای پیام/
 

,
,
 
,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه