اخبار داغ

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

برخورد قاطع با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی در چهارشنبه پایان سال

برخورد قاطع با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی در چهارشنبه پایان سال
سردارمحمد قنبری از اتخاذ تمهیدات لازم برای تأمین امنیت چهارشنبه آخرسال و برخورد قاطع با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی در سیستان و بلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردارمحمد قنبری، فرمانده انتظامی استان در گفت و گو با عصرهامون گفت: افرادی که در شب چهارشنبه پایانی سال 98 باعث ایجاد اختلال در نظم و امنیت عمومی شوند برابر مقررات تا 15 فروردین ماه در بازداشت قرار می گیرند و وسایل نقلیه آنان نیز به پارکینگ منتقل می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
 
,
وی با تاکید بر رویکرد پیشگرانه پلیس در اجرای طرح های امنیتی تعطیلات نوروز، با توجه به محدود شدن مسافرت های نوروزی همزمان با شیوع فراگیر ویروس کرونا در کشور افزود: خوشبختانه مردم فهیم سیستان و بلوچستان همواره نشان داده اند که ضمن همراهی و همدلی با پلیس، با شعور اجتماعی خود تهدیدات و آسیب های موجود را خنثی خواهند کرد.

فرمانده انتظامی استان با قدردانی از جامعه پزشکی و پرستاران که در این ایام در کنار مردم و در خدمت به آنها هستند اظهار کرد: پلیس از آغازین روزهای ایجاد این بحران اجتماعی، از همه تجهیزات و امکانات خود برای ضدعفونی و سم زدایی معابر، مراکز عمومی بهره گرفته و همگام با دیگر دستگاه ها، با بسیج همه امکانات از پیشتازان مبارزه با این بیماری در جامعه بوده است.

قنبری از تشدید و تداوم نظارت بر واحدهای صنفی و پایش مستمر بر فضای مجازی خبر داد و گفت: از آن جا که بر اساس قانون تشویش اذهان عمومی از طریق پخش اخبار دروغین در فضای سایبری جرم است، بی تردید پلیس با افرادی که به هر شکل بخواهد به شکل نامتعارف و بر خلاف قانون، در حوزه سلامت و بهداشت شهروندان، کوچکترین نا امنی ایجاد کنند و با انتشار اخبار جعلی، آرامش جسمی و روانی آنان را به خطر اندازند، قاطعانه و بدون هیچ اغضامی برخورد خواهد کرد.
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه