انفجار کپسول اکسیژن در باقرشهر / ۲ نفر کشته شدند
بهدلیل سهل انگاری در پر کردن کپسول های اکسیژن، انفجاری در یک کارگاه رخ داد که منجر به فوت دو نفر در دم و جراحت سه نفر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از شبکه خبری تهران نیوز، بامداد امروز در ساعت ساعت ۳ و ۲۰ دقیقه، بهدلیل سهل انگاری و خطای انسانی، انفجار کپسول اکسیژن در یکی از کارگاه های باقرشهر رخ داد که منجر به فوت دو نفر در دم و جراحت سه نفر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز,این حادثه در خیابان توریست (شهید فیروزی) اتفاق افتاد که به گفته بخشدار کهریزک، در کنار این کارگاه مجموعه سایپاپرس قرار دارد و دیوارهای این مجموعه تخریب شده و به خود کارگاه نیز آسیب وارد شده است.
به گفته منابع آگاه انفجار کپسول اکسیژن صرفا یک حادثه بر اثر سهل انگاری و خطای انسانی بوده و هیچ اقدام تروریستی مورد تایید نیست.
این گزارش حاکی است، باقرشهر شهری واقع در شهرستان ری، ایران است. این شهر با مساحتی در حدود ۳/۴۴ کیلومتر مربع و با جمعیتی بالغ بر ۵۹۰۹۱ نفر براساس مصوبه شماره ۴۳۹۷/۱۶۳۶۹ مورخ ۱۳۷۵/۰۴/۰۴ هیئت وزیران از شهر تهران جدا و به یک شهر مستقل تبدیل شد.
انتهای پیام/*
این حادثه در خیابان توریست (شهید فیروزی) اتفاق افتاد که به گفته بخشدار کهریزک، در کنار این کارگاه مجموعه سایپاپرس قرار دارد و دیوارهای این مجموعه تخریب شده و به خود کارگاه نیز آسیب وارد شده است.
,به گفته منابع آگاه انفجار کپسول اکسیژن صرفا یک حادثه بر اثر سهل انگاری و خطای انسانی بوده و هیچ اقدام تروریستی مورد تایید نیست.
,این گزارش حاکی است، باقرشهر شهری واقع در شهرستان ری، ایران است. این شهر با مساحتی در حدود ۳/۴۴ کیلومتر مربع و با جمعیتی بالغ بر ۵۹۰۹۱ نفر براساس مصوبه شماره ۴۳۹۷/۱۶۳۶۹ مورخ ۱۳۷۵/۰۴/۰۴ هیئت وزیران از شهر تهران جدا و به یک شهر مستقل تبدیل شد.
,انتهای پیام/*
,]
ارسال دیدگاه