سخنگوی وزارت امور خارجه ایران:

آمریکا به حضور فاجعه بار خود در افغانستان هر چه زودتر پایان دهد

آمریکا به حضور فاجعه بار خود در افغانستان هر چه زودتر پایان دهد
خطیب زاده از آمریکا خواست به‌ جای مقصر نشان دادن دیگران، مسئولانه عمل کرده و به حضور فاجعه بار خود در افغانستان هر چه زودتر پایان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه شنبه) در واکنش به ادعای سراسر کذب منتشره در برخی رسانه های آمریکایی مبنی بر پرداخت پول از سوی کشورهای دیگر به طالبان برای کشتن سربازان آمریکایی در افغانستان اظهار داشت:آمریکا در باتلاقی خودساخته در افغانستان گرفتار شده و خون سربازان آمریکایی هزاران مایل دورتر از وطنشان به خاطر سیاست های غلط حاکمان کاخ سفید ریخته می شود، که البته نتیجه ای نیز جز سال‌ها جنگ و خونریزی برای مردم بیگناه افغانستان نداشته است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه افزود: دولت آمریکا که هیچ پاسخی برای خانواده های سربازان کشته شده خود در افغانستان ندارد، با فضاسازی رسانه ای به دنبال سرپوش گذاشتن بر خطای محاسباتی خود در افغانستان است. 
,
 
,
خطیب زاده در پایان از ایالات متحده خواست به‌ جای مقصر نشان دادن دیگران، مسئولانه عمل کرده و به حضور فاجعه بار خود در افغانستان هر چه زودتر پایان دهد.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه