عیادت معاون دادستان کل کشور از بازپرس مصدوم دادسرای امور جنایی

عیادت معاون دادستان کل کشور از بازپرس مصدوم دادسرای امور جنایی
عبدالصمد خرم آبادی معاون نظارت و هماهنگی امور دادسراها و ضابطین دادستانی کل به نمایندگی از حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور با حضور در منزل قاضی بخشوده، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۷ تهران از وی عیادت نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور؛ عبدالصمد خرم آبادی معاون نظارت و هماهنگی امور دادسراها و ضابطین دادستانی کل به نمایندگی از حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور با حضور در منزل قاضی بخشوده، بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۷ تهران از وی عیادت نمودند.

خرم آبادی در این دیدار آخرین وضعیت درمانی قاضی بخشوده را جویا شده و با آرزوی سلامتی و عافیت برای وی، سلام و تحیت حجت الاسلام والمسلمین منتظری را ابلاغ نمود.

قاضی علی بخشوده بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۷ تهران است که درتاریخ 20 مردادماه به دست افراد ناشناس مورد سوء قصد قرار گرفت که پس از اعزام به بیمارستان و انجام عمل جراحی اینک شرایط جسمانی مناسبی داشته و دوران نقاهت خود را طی می‌کند.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه