سخنگوی وزارت بهداشت:
مردم سفر نروند؛ ۱۸۷ شهرستان در وضعیت قرمزاند!
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از مردم میخواهیم که با توجه به تعطیلات پیش رو با پرهیز از رفتارهای اجتماعی خطر آفرین از هر گونه اقدام به سفر خودداری کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«سیما سادات لاری» سخنگوی وزارت بهداشت، با اشاره به وجود شهرستانهایی با وضعیت قرمز در کشور بیان کرد: طی روزهای گذشته شاهدافزایش بیماری کرونا در کشور هستیم و به دنبال این روند صعودی شاهد بالا رفتن بی سابقه موارد مرگ و میر ناشی از کرونا نیز هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: هماکنون ۱۸۷ شهرستان کشور در وضعیت قرمز بیماری قرار دارند که در این بین تعداد ۴۵ شهرستان دارای وضعیت حادتر بیماری است و شهرستانهای آذرشهر، جلفا، عجبشیر و مراغه در استان آذربایجان شرقی، شهرستانهای ارومیه، اوشنویه، بوکان، سلماس، شاهیندژ، مهاباد، میاندوآب و نقده از استان آذربایجان غربی، شهرستانهای اصفهان، خمینیشهر، کاشان و نجف آباد از استان اصفهان، شهرستان کرج در استان البرز، دره شهر از استان ایلام، شهرستانهای تنگستان و دشتی از استان بوشهر، شهرستانهای دماوند، ری، شمیرانات و ورامین از استان تهران، بروجن و شهرکرد از استان چهارمحال و بختیاری، بیرجند از خراسان جنوبی، سبزوار از خراسان رضوی، شهرستانهای قم، سمنان، یزد، شهرستان بیجار از کردستان، اسلامآباد غرب، جوانرود، سرپل ذهاب، کرمانشاه، گیلانغرب و هریس از استان کرمانشاه، شهرستان بویراحمد از استان کهگیلویه و بویر احمد، شهرستان خرمآباد از استان لرستان، اراک در استان مرکزی، رزن و ملایر از استان همدان از جمله شهرستانهای با بیشترین بروز بیماری در کشور هستند.
,
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: امیدواریم با عمل بیشتر مردم به توصیههای بهداشتی و جدیت و اهتمام بیشتر مسئولین در اعمال محدودیتها و نظارت مطلوبتر بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی در شهرستانهای یاد شده شاهد توقف روند نگران کننده شیوع بیماری در این شهرستانها باشیم و همچنین از مردم میخواهیم که با توجه به تعطیلات پیش رو با پرهیز از رفتارهای اجتماعی خطر آفرین از هر گونه اقدام به سفر خودداری کنند.
,
انتهای پیام/
منبع: ایلنا
, منبع: ایلنا
]
ارسال دیدگاه