بیعت این کارشناس با داعش در برنامه زنده+فیلم

بیعت این کارشناس با داعش در برنامه زنده+فیلم
کارشناس شبکه تلویزیونی الجزیره در یکی از برنامه‌های زنده این شبکه اعلام کرد که با سرکرده گروه داعش بیعت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس، «حسین محمد حسین» کارشناس مسائل مربوط به خلافت اسلامی در ابتدای برنامه زنده تلویزیونی «تجاه المعاکس» اعلام کرد که وی با ابوبکر بغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش بیعت کرده است. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,

برنامه تجاه المعاکس یکی از مهمترین برنامه‌های تلویزیونی است که از شبکه تلویزیونی الجزیره پخش می‌شود و مجری آن «فیصل قاسم» است.

این برنامه که به صورت مناظره برگزار می‌شود طی سال‌های گذشته همواره دارای حواشی بوده که از ضد و خورد میان مهمانان تا درگیری لفظی شدید مهمانان با مجری در آن روی داده است. 
 

,
,
,
, ,
, فیلم,


این اقدام درحالی در شبکه الجزیره روی داده است که این روزها مقامات این کشور به شدت به دلیل حمایتشان از گروه‌های تکفیری در سوریه و عراق توسط افکار عمومی جهان مورد انتقاد هستند.

,
,

انتهای پیام/ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه