موسوی خبر داد:
ارسال درخواست خلع ید از مالک هفت تپه به هیئت داوری
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ، پس از جلسه ای که امروز صبح با معاون وزیر اقتصاد داشتیم، درخواست خلع ید از مالک شرکت هفت تپه از سوی سازمان خصوصی سازی به هیات داوری ارسال شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدنظام الدین موسوی در صفحه شخصی خود در توئیتر درباره وضعیت کارگران هفت تپه اظهار داشت: سیدنظام الدین موسوی نماینده مجلس و پیگیر مشکلات هفت تپه در صفحه شخصی خود نوشت: سرانجام پس از مدتها پیگیری و مطالبه کارگران، نمایندگان و نهادهای نظارتی، پس از جلسه ای که امروز صبح با معاون وزیر اقتصاد داشتیم، درخواست خلع ید از مالک شرکت هفت تپه از سوی سازمان خصوصی سازی به هیات داوری ارسال شد. گفته بودیم امید به هفت تپه و کارگرانش باز میگردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی همچنین در توییتی دیگر نوشت: «۱۵ کارگر هفت تپه که به دستور استاندار خوزستان اخراج شده بودند، پس از پیگیری ها-و کارشکنیها- امروز به کار بازگشتند.
,وی بیان کرد: ممنون از تلاش های امام جمعه اهواز، نماینده شوش و دستور ویژه وزیر کار و رفاه و اجتماعی. در تهران نیز پیگیریها برای خلع ید ادامه دارد.»
,,

, ,
,
انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه