قائم مقام سازمان حمل و نقل مسافر و مدیر اتوبوسرانی کرمانشاه:

ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه بعد از ساعت ۱۸ فعالیتی نخواهد داشت/ ضدعفونی اتوبوس ها بعد از هر سرویس

ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه بعد از ساعت ۱۸ فعالیتی نخواهد داشت/ ضدعفونی اتوبوس ها بعد از هر سرویس
مهدی احمدی گفت: ناوگان حمل و نقل عمومی کرمانشاه بعد از ساعت ۱۸ فعالیتی نخواهد داشت
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی احمدی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: با توجه به دستورالعمل ستاد مقابله با کرونای استان کرمانشاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سطح شهرکرمانشاه از ساعت 18 به بعد فعالیتی نخواهند داشت و در این راستا پایانه های اتوبوسی به صورت کامل تعطیل و به همه رانندگان تاکسی هم از طریق پیامک اطلاع رسانی شده است که بعد از ساعت مذکور فعالیت حمل و نقل عمومی تعطیل شود.

وی افزود: اعمال این محدودیت ها از روز گذشته شروع شده است و اطلاع رسانی مردمی هم از طریق رسانه ها به ویژه رسانه ملی انجام شده است.

قائم مقام سازمان حمل و نقل مسافر و مدیر اتوبوسرانی سازمان حمل و نقل شهرداری کرمانشاه با اشاره به الزام رانندگان حمل و نقل عمومی در رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک تصریح کرد: رانندگان اتوبوس ما به صورت 100 درصدی از ماسک استفاده می کنند و رانندگان تاکسی هم ملزم به استفاده از ماسک هستند و به ندرت راننده تاکسی پیدا می شود که از ماسک استفاده نکند، ضمن اینکه اطلاع رسانی های لازم مبنی بر عدم ارائه خدمات به شهروندان بدون ماسک نیز ارائه شده است.

این مسئول با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک توسط شهروندان برای سوار شدن به تاکسی و اتوبوس ادامه داد: رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است و مردم باید برای دریافت خدمات از ماسک استفاده کنند.

احمدی با اشاره به وجود اکیپ های مختلف ضدعفونی خودروهای تاکسی در سطح شهرکرمانشاه تصریح کرد: اتوبوس ها در سطح کشور طی روز دو بار ضدعفونی می شوند این در حالی است که اتوبوس ها در شهر کرمانشاه بعد از هر سرویس ضدعفونی می شود و در سطح شهر هم چندین ایستگاه سیار ضدعفونی برای ارائه خدمات برپا شده است.

وی از توزیع حدود 80 هزار عدد ماسک از ابتدای شیوع کرونا به صورت رایگان میان رانندگان کرمانشاهی خبر داد و عنوان کرد: همچنین مواد ضدعفونی سطوح هم در اختیار رانندگان قرار گرفته و در حال حاضر هم اجرا می شود.

قائم مقام سازمان حمل و نقل مسافر و مدیر اتوبوسرانی سازمان حمل و نقل شهرداری کرمانشاه خاطر نشان کرد: 6 هزار و 900 دستگاه تاکسی و 220 دستگاه اتوبوس در سطح شهر کرمانشاه فعالیت می کنند.

این مسئول گفت: هشت دستگاه اتوبوس از سالهای قبل نیز خریداری شده بود و به دلیلی مشکلاتی که در بحث واگذاری وجود داشت با حمایت ها و پیگیری های شهردار کرمانشاه موضوع حل و فصل و طی دو روز گذشته به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه