حضور دو بمب افکن آمریکا در منطقه پدافند هوایی چین
منابع هوانوردی از حضور دو بمب افکن برد بلند آمریکا همزمان با برگزاری رزمایش دریایی چین در منطقه خبر دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع هوانوردی از حضور دو فروند بمبافکن برد بلند آمریکا به منطقه شناسایی پدافند هوایی چین خبر دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وبگاه «چاینا مورنینگ پست» به نقل از منابع هوانوردی نوشت که دو فروند بمب افکن «بی ۱ لنسر» نیروی هوایی آمریکا صبح سهشنبه با پرواز از جزیره گوام وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی چین در دریای چین شرقی شدند.
,
به گفته این منابع، این بمبافکنها حین ماموریت اقدام به سوختگیری هوایی کرده و در منطقه بسیار نزدیک به شمال شرقی تایوان پرواز کردند.
,
این ماموریت بمبافکنهای آمریکا همزمان با رزمایش دریایی چین در دریای چین جنوبی، شرقی و بوهایی بود. کارشناسان گفتند که برگزاری این رزمایش ارسال پیامی از ارتش چین به آمریکا مبنی بر انجام رزمایش در شرایط مختلف نظامی به طور همزمان است.
,
این در حالی است که چین اخیرا به آمریکا هشدار داده، در صورت پرواز مجدد هواپیماهای جاسوسی این کشور بر فراز تایوان، با جنگندههای چینی مواجه خواهد شد.
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه