بازگشت حلقه های المپیک به خلیج توکیو
سازه بزرگ حلقههای المپیک که پیشتر در توکیو بِی Tokyo Bay قرارگرفته بود پس از انجام تعمیرات لازم مجددا به مکان قبلی خود باز خواهد گشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت توکیودیلی، سازه عظیم حلقه های المپیک که با نصب بر روی یک سکوی شناور در آب در خلیج توکیو قرارگرفته بود در ماه آگوست بدلیل برخی از مشکلات فنی و ایرادات جهت تعمیر از خلیج خارج گردید و طی هفته آینده برای نصب مجدد آماده می گردد. پیش از جابجایی سازه؛ حلقه های نصب شده بر روی آن طی ساعات شب روشن می شد که با تصمیم جدید مسئولین ساعات روشن ماندن حلقه ها کاهش خواهد یافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,بنا بر اعلام مقامات شهرداری توکیو؛ برای بازگشت سازه مراسمی برگزار نمی شود و تنها در روز باگشت چراغهای سازه روشن خواهند شد. سازه شناور حلقه های المپیک 33 متر عرض و 15 متر ارتفاع دارد و با وزنی بالغ بر 69 تن بر سطح آب در خلیج توکیو شناور می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه