رئیس کمیته امداد شهرستان سرپل ذهاب:
620 حامی در سرپل ذهاب از ایتام کمیته امداد حمایت می کنند
علی اکرم منصوری گفت: ۳۳۸ یتیم و فرزند محسنین در شهرستان سرپل ذهاب تحت حمایت کمیته امداد بوده و ۶۲۰ حامی در کمک به ایتام و فرزندان محسنین همراه کمیته امداد هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، منصوری رئیس کمیته امداد شهرستان سرپل ذهاب صبح امروز در جلسه هماهنگی اجرای طرح هر کارمند حامی یک فرزند معنوی در قالب پویش ملی ایران مهربان- خاطر نشان کرد: ۳۳۸ یتیم و فرزند محسنین در شهرستان سرپلذهاب تحت حمایت کمیته امداد بوده و ۶۲۰ حامی در کمک به ایتام و فرزندان محسنین همراه کمیته امداد هستند.
حسن پیرکرمی معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری شهرستان سرپل ذهاب در ادامه جلسه افزود: کمک هزینه های تحصیلی، بیماری، کمک به ساخت، خرید و تعمیرات مسکن و تأمین جهیزیه از جمله راه های کمک های حامیان در قالب پویش ملی ایران مهربان به این خانواده ها است.
وی در پایان تصریح کرد: امید است تا پایان بهار ۱۴۰۰ ایتام شهرستان بدون حامی نباشد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد که سه هزار و ۴۰۰ خانوار آن در قالب هشت هزار و ۷۶۴ تن، تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان هستند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه