جهانگیری مطرح کرد؛
برخورد جدی با کسانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفتند و کالا وارد نکردند
معاون اول رئیسجمهور با تاکید بر پیگیری جدی تامین کالاهای اساسی و دارو برای سه ماه پایان سال، بر لزوم برخورد جدی با دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی که کالا به کشور وارد نکردهاند، تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه تأمین ارز کالاهای اساسی و ضروری ظهر امروز (یکشنبه) به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
جهانگیری در این جلسه با تاکید بر ضرورت تأمین کالاهای اساسی و دارو به خصوص در سه ماه پایانی سال، از دستگاههای ذیربط خواست نسبت به تأمین کالاهای اساسی و دارو پیگیری مستمر و مجدانه داشته باشند.
,
معاون اول رئیس جمهور همچنین بر لزوم برنامهریزی دقیق جهت تأمین کالاهای اساسی و دارو برای سال ۱۴۰۰ تاکید کرد و گفت: لازم است میزان کالاهای اساسی و دارو و همچنین ارز مورد نیاز برای سال ۱۴۰۰ برآورد شود تا تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ گردد.
,
وی همچنین با اشاره به برخی گزارشها در خصوص افرادی که از سال ۹۸ ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات دارو و کالای اساسی دریافت کرده اما کالایی به کشور وارد نکردهاند، تصریح کرد: کارگروهی برای شناسایی دقیق اینگونه افراد و شرکتها فعال شده و در صورت تأیید عدم واردات دارو و کالا به کشور، با آنها برخورد جدی خواهد شد.
,
در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان غذا و دارو نیز حضور داشتند، گزارشی از وضعیت ذخایر کالاهای اساسی ارائه و تصمیماتی نیز برای جبران کمبود ذخایر برخی اقلام و کالاها اتخاذ شد.
,
انتهای پیام/
,
منبع: مهر
,
ارسال دیدگاه