سایپا صفر - صنعت مس صفر/ گلگهر 1 - پیکان / آلومینیم 4 - ماشین سازی صفر
لیگ برتر فوتبال| شوک حقیقی به صدرنشین!/ آتشبازی آلومینیوم در برف
در پنجمین هفته از رقابتهای لیگ برتر فوتبال، گل گهر نخستین شکست خود را تجربه کرد، دیدار سایپا و مس در تهران بدون هیچ اتفاق خاصی به پایان رسید. و آلومینیوم در اراک آتش بازی به پا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در چارچوب پنجمین هفته از رقابتهای لیگ برتر خلیج فارس و در روز پایانی این هفته، 6 تیم به مصاف حریفان خود رفتند تا تکلیف هفته پنجم لیگ مشخص شده و جدول ردهبندی شکل نهایی خود را پیدا کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,دو تیم نارنجیپوش لیگ برتر با تفکراتی متفاوت پا به زمین بازی گذاشتند، یکی در اندیشه حضور در نیمه بالایی جدول لیگ و دیگری بهفکر حفظ سهمیه لیگ برتری. تیم تازهوارد مس هنوز در لیگ برتر خود را پیدا نکرده، اگرچه فوتبال خوبی بازی می کند. در مقابل سایپا با همان روند محافظه کارانه همیشگی روند شکستناپذیری خود را با یک پیروزی و سه تساوی حفظ کرده بود. نیمه نخست بازی بدون اتفاق خاصی به پایان رسید.
,نیمه دوم نتز تداوم همین روند بود و حملات جسته و گریخته دو تیم به جایی نرسید تا دو تیم در یک بازی ملال آور امتیازات را تقسیم کنند.
,
سایپا صفر
گل: -
,
صنعتمس صفر
گل: -
,
شاگردان امیر قلعهنویی برای حفظ روند صدرنشینی شگفتانگیز خود مقابل تیم سرسخت پیکان قرار گرفتند که به بازی تدافعی و تخریبی شهرت دارد. گلگهریها با استفاده از امتیاز میزبانی در اندیشه حفظ رکورد سه پیروزی و تک تساوی خود بودند و در این بین پیکان مهدی تارتار با گل نخوردنهایش رقیب سرسختی برای ژنرال تلقی میشد. بازی با یک شوک زودهنگام برای میزبان آغاز شد. یک گل غافگیرکننده و یک کل به خودی در همان 10 دقیقه نخست گل گهر را از پیکان عقب انداخت هر چند که یکی از گل ها توسط منشا در نیمه نخست جبران شد.
,گل گهر که نمی خواست بازنده باشد؛ نیمه دوم را توفانی آغاز کرد و همه کار کرد جز گل زدن! آنها حتی دروازه پیکان را هم باز کردند اما داور گل را مردود اعلام کرد تا صدرنشین لیگ نخستین شکست خود را در این فصل تجربه کرده باشد.
,
گلگهر 2
گل: حسین پورامینی (3) و علیرضا حقیقی (7، گل به خودی)
,
پیکان 1
گل: گاودین منشا (31)
,
آلومینیوم و ماشینسازی در اراک با تاخیری یک ساعته به دلیل بارش برف رودروی یکدیگر صفآرایی کردند. تقابل رسول خطیبی با تیم سابق خود برایش اهمیت بسیاری داشت. از طرفی وضعیت دو تیم در شرایط کنونی چندان مساعد نیست و شاگردان خطیبی و بیاتلو روندی سینوسی را طی میکنند. آلومینیوم بعد از همه تیره روزی های ابتدای فصل این بازی را در خانه توفانی آغاز کرد و با گل پاکدل برنده به رختکن رفت.
,نیمه دوم را هم آلومینیوم به حملاتش ادامه داد و نتیجه این شد که حریف را گلباران کرد. ماشین سازی هم در دقایق پایانی یکی از گلهای خورده را جبران کرد تا بازی پرگلی را شاهد باشیم که برنده اش میزبان بود.
,
آلومینیوم 4
گل: حامد پاکدل (23 و 53) و سعید باقرپسند (58 و 74)
ماشینسازی یک
گل: فرزاد محمدی (86)
, سعید باقرپسند (58 و 74),
,
, ماشینسازی یک, ماشینسازی یک,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه