هزاران صهیونیست خواهان استعفای نتانیاهو شدند

هزاران صهیونیست خواهان استعفای نتانیاهو شدند
هزاران صهیونیست با برگزاری تظاهرات گسترده در اراضی اشغالی خواهان استعفای نخست وزیر رژیم صهیونیستی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، بار دیگر هزاران صهیونیست با برگزاری یک تظاهرات گسترده علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شعار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بر اساس این گزارش، این بیست و پنجمین هفته ای است که اعتراض ها علیه نتانیاهو به دلیل فساد و ناکارآمدی وی ادامه دارد.
,
 
,
هزاران صهیونیست روبه روی اقامتگاه نتانیاهو در خیابان بالفور شهر اشغالی قدس و شمار زیادی نیز در شهر تل آویو و روی برخی پل ها و چهار راهها در مناطق مختلف فلسطین اشغالی تجمع کردند.
,
 
,
صهیونیستهای معترض خواهان استعفای نتانیاهو و برکناری وی به دلیل ناکارآمدی در حل مشکلات رژیم صهیونیستی و پرونده های فساد وی هستند.
,
 
,
روز گذشته، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که در صورت انحلال کابینه و برگزاری انتخابات جدید در اراضی اشغالی، بنیامین نتانیاهو دیگر نخست وزیر این رژیم نخواهد بود.
,
 
,
انتهای پیام
,
منبع: مهر
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه