در گفتوگویی عنوان شد؛
انتقاد دادستان پاوه به حمایت نمایندگان شوراها از سازندگان متخلف
نوید صحرایی ضمن انتقاد از مدیریت شهرداری شهرستان پاوه گفت: در جلسات کمیسیون ماده 100 نمایندگان شوراها عملاً مدافعین سازندگان متخلف هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوید صحرایی در گفتگو با خبرنگار هزارماسوله اظهار داشت: بحث ساخت و ساز در شهرستان پاوه متولی دارد و از وظایف دادستان نیست، در اجرای ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها در حریم شهر، شهرداری مکلف است که جلوی ساخت و سازهای غیر مجاز را بگیرد.
دادستان شهرستان پاوه افزود: هر ساخت و سازی که در حریم شهر برخلاف ضوابط ساخته می شود شهرداری ها مکلف هستند از طریق پلیس ساختمان و اجراییات؛ مانع ساخت و ساز آن بشوند.
وی گفت: متاسفانه ما در شهرستان پاوه می بینیم که شهرداری این وظیفه را به خوبی انجام نمی دهد و درگیر یک سری مسائل ارتباط قوم و خویشی در شهر کوچک پاوه است که از برخی تخلفات اغماض می شو.
صحرایی ادامه داد: براساس آنچه خودمان می بینیم و آنچه مسئولان اظهار می کنند شهرداری و متولیان این قضیه؛ به خوبی ایفای نقش نمی کنند متاسفانه نگاه شهرداری به این مقوله درآمدزایی است.
وی اضافه کرد: با تراکم فروشی و نادیده گرفتن این تخلفات شهرداری به دنبال این است که کمیسیون ماده ۱۰۰ تشکیل شود و کسب درآمد داشته باشد و این یک نگاه اشتباه است و وظیفه اصلی شهرداری محسوب نمی شود.
این مقام مسئول افزود: شهرداری نباید به دنبال درآمد از تخلفات و یا تراکم فروشی باشد؛ درآمدها را باید از آن موارد قانونی کسب کند اما گاها به دلیل عدم تخصیص اعتبار، کمبود بودجه و مشکلات اقتصادی و مالی که گریبان گیر این نهاد است؛ چنین مسائلی پیش میاید.
دادستان شهرستان پاوه گفت: در حریم شهر جلوگیری از این تخلفات برعهده شهرداری است و همین نماسازی رومی مثل یک بیماری گریبان گیر شهرستان پاوه شده است در شهرهای بزرگ و کرمانشاه هم همین طور است اما کلان شهری مثل کرمانشاه وضعیت خاصی ندارد و با تمام بی نظمی ها این اقدامات انجام می شود اما شهرستان پاوه یک وضعیت خاصی دارد که هم اکنون منطقه اورامانات با ثبت جهانی آن؛ باید بافت ویژه پاوه حفظ شود.
صحرایی با بیان اینکه دادستان مسئول حفظ این بافت نیست خاطر نشان کرد: شهرداری باید پیگیر این باشد و در زمانی که پروانه ساخت صادر می کند مهندس ناظر؛ نظارت بر ساخت نماها را داشته باشد و از ساخت نمای رومی جلوگیری کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, وی افزود: باید نماهای بومی با استفاده از مصالح خاص و بومی منطقه طراحی و تعریف شود و شهرداری باید الگوی متحد الشکلی را تعریف کند چون اگر به همین طریق پیش برویم با این سرعت ساخت و ساز و الگوی غلط ؛ چهره شهرستان را تخریب می کنند و پیش بینی می شود که اگر به همین طریق پیش برویم آن بافت زیبا و سنتی و پلکانی پاوه را تا ۱۵ الی ۲۰ سال اینده از دست خواهیم داد.
,صحرایی تصریح کرد: از باب حفظ حقوق عامه مردم چندین بار تذکر داده ایم چرا که در چنین شهرستانی با این بافت ویژه و پلکانی، می طلبد با حساسیت بیشتری این قضایا دنبال شود.
,دادستان پاوه اظهار داشت: شهرداری موظف است یک کمیسیون و کمیته ای تشکیل دهد و با جدیت دنبال این باشد که از همین اکنون از ساخت و ساز نمای رومی جلوگیری کند و الگوی جامع و متحد الشکلی را تعریف کنند.
,صحرایی اضافه کرد: اگر گردشگر یا توریستی در شهرستان حضور پیدا کند بدلیل بافت ویژه آن است که در غیر این صورت از پاوه چیزی باقی نمی ماند و متاسفانه امروز شهرستان رها شده است و انتقادی که از شهرداری داریم اینکه اقدامات عاجلی که لازم است را انجام نمی دهند و بدنبال درآمدزایی از کمیسیون ماده ۱۰۰ هستند و شهر را رها کرده اند.
,وی خاطر نشان کرد: بنده به عنوان عضو این کمیسیون؛ برای رعایت قانون و مقرارت حضور دارم اما نمایندگان شوراها عملا مدافعین سازندگان متخلف هستند و با تمام توان از سازندگان متخلف دفاع می کنند و متاسفانه در این جلسات نماینده شورای شهر عملا وکیل مداقع سازندگان متخلف است و شاید پیش بینی های انتخاباتی را داشته باشند و شهرداری هم بدنبال کسب درآمد باشد.
,صحرایی ادامه داد: اما کسی که بدنبال اصلاح و قلع و قمع این موضوع در جلسه هست؛ بنده و نماینده وزارت کشور که شخص فرماندار است می باشد.
,وی افزود: در نهایت با روند ایجاد شده در کسب درآمد شهرداری از کمیسیون ماده ۱۰۰ و عدم اصلاح در ساخت و سازهای غیر قانونی همچون عدم تعیین پارکینگ برای آپارتمان ها؛ عملا تا ۵ سال آینده خیابان های شهر پاوه با ازدحام خودروها و نبود پارک ماشین قفل خواهد شد.
,نوید صحرایی با اشاره به ماده ۹۹ حوزه روستایی نیز گفت: در حوزه روستایی نیز کمیسیون ماده ۹۹ در حریم روستاها را داریم که متاسفانه بنیاد مسکن؛ دهیاری ها و بخشداری ها مرتکب همین تخلفات می شوند و همان جایی که دهیار و بخشدار باید جلوی ساخت و ساز غیر مجاز را برای حفظ بافت روستایی حفظ کنند چشم خود را به صورت صددرصدی به روی این تخلفات می بندند و هیچ اقدامی انجام نمی دهند.
,وی افزود: براساس قانون دهیاری ها و بخشداری ها مکلفند همانند شهرداری ها مانع ساخت و سازهای غیر مجاز باشند و اگر نتوانند باید به فرمانداری و استانداری اعلام کنند و به هر طریق جلوی ساخت و سازها را بگیرند و در هرکدام از این موارد قانونگذار برای دادستان نقشی را قائل نشده است.
,صحرایی گفت: این دوستان یا نمی دانند یا اطلاعی ندارند و زحمت خواندن این قوانین را به خود نمی دهند ؛اما عضو این کمیسیون ها می شوند و این سمت ها را اشغال می کنند بدون آنکه به وظیفه ذاتی خود که قانون گذار تعریف کرده مسلط باشد صرفا ماشین امضا می شوند و امضا می کنند !
,وی در پایان گفت: اکنون در شهرداری هم اعلام کرده ام که اگر کمیته تشکیل شود از این به بعد اجازه ساخت نمای رومی را به هیچ ساختمانی ندهید.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه