فشار زیادی روی داور بود

حسینی: با تمام وجود بازی کردیم/ فولاد بهترین تیم لیگ است

حسینی: با تمام وجود بازی کردیم/ فولاد بهترین تیم لیگ است
سرمربی نفت مسجدسلیمان گفت: فولاد بهترین تیم لیگ است و با تمام وجود بازی کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی حسینی سرمربی نفت مسجدسلیمان در نشست پس از بازی تیمش مقابل فولاد اظهار کرد: بازی در شرایط زمین و شرایط جوی سنگین بود اما خوشبختانه تیم ما مثل همه بازی‌ها با تمام وجودش بازی کرد. فولاد از نظر من بهترین تیم لیگ امسال است و بازی کردن بسیار سخت است و واقعا بازی دشواری بود. خوشبختانه موقعیت کمتری به حریف دادیم و توانستیم در ضربات ایستگاهی صاحب موقعیت شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: با گلی که در دقیقه 90 زدیم توانستیم این بازی سخت را پیروز بیرون بیاییم. باید از بازیکنانم تشکر کنم و این برد را مثل همه به مردم مسجدسلیمان تقدیم کنم. از مدیرعامل باشگاه هم تشکر می‌کنم که توانست کارت بازی بازیکن‌مان را هم صادر کند و یک پرداختی هم به تیم داشتند که روحیه خوبی به ما تزریق شد.
,
حسینی درباره قضاوت داور بازی عنوان کرد: در این شکل زمین‌ها داوری خیلی سخت است و فشار زیادی روی داور بود اما از پس داوری بازی برآمد.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه