حریف با دو پنالتی ما را برد

رسن: خوب بازی کردیم/ می خواستیم تاریخ ساز شویم اما نشد

رسن: خوب بازی کردیم/ می خواستیم تاریخ ساز شویم اما نشد
هافبک عراقی پرسپولیس گفت: ما در این این بازی تلاش کردیم تا اولین قهرمانی تاریخ باشگاه پرسپولیس در آسیا را رقم بزنیم ولی این اتفاق رخ نداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بشار رسن هافبک عراقی پرسپولیس بعد از شکست تیمش در فینال لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: در ابتدا باید به تیم اولسان به خاطر قهرمانی تبریک بگویم. ما در این این بازی تلاش کردیم تا اولین قهرمانی تاریخ باشگاه پرسپولیس در آسیا را رقم بزنیم ولی این اتفاق رخ نداد. رقیب در این بازی هر دو گل را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و ما بازی خوبی انجام دادیم ولی نتیجه مورد نظر را نتوانستیم کسب کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: باید از فدراسیون قطر به خاطر میزبانی عالی از این رقابت ها  در شرایط کرونایی تشکر می کنم. در این شرایط هیچ کشوری نمی توانست میزبانی کند ولی قطر به نحو احسن این کار را انجام داد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه