امام‌جمعه فارسان:

حضرت زینب، معیاری برای جامعه اسلامی/ گاهی یک کلمه امیدوارکننده‌ پرستارمعجزه می‌کند

حضرت زینب، معیاری برای جامعه اسلامی/ گاهی یک کلمه امیدوارکننده‌ پرستارمعجزه می‌کند
محسن ملک‌پور گفت: گاهی یک کلمه امیدوارکننده‌ پرستار در موقع حساس معجزه و آن‌چنان در جان بیمار نفوذ می‌کند که او را به سمت بهبودی با سرعت بیشتری هدایت می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت‌الاسلام محسن ملک پور در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: پنجم جمادی‌الاولی مصادف است با ۳۰ آذر ولادت عقیله بنی‌هاشم زینب کبرا سلام‌الله علیها و روز پرستار که این روز را تبریک عرض می‌کنم. شخصیتی که تحت تربیت رسول مکرم اسلام و صدیقه طاهره و امیرالمؤمنین علیهم‌السلام از سرچشمه‌ی وحی و کمالات خاندان عصمت بهره‌مند شد و دارای مناقب بی‌شماری گردید و مَحرم راز الهی و امین امامت و ولایت قرار گرفت.

وی افزود: عقل و تدبیر او به‌خوبی حوادث مهمی که بعد از رسول خدا اتفاق افتاد را تحمل کرد و با درایت و بردباری جامعه زنان آن زمان و منطقه زندگی را مدیریت کرد و به‌درستی ملقب به عقیله شد، ابن عباس هنگام نقل از ایشان می‌گوید: بر من چنین روایت کرد «عَقیلتُنا زینب بنتُ علی علیه‌السلام…» ابن اثیر در رابطه با فضائل زینب کبرا مى ‏نویسد: زینب در فصاحت و بلاغت و زهد و عبادت و فضیلت و شجاعت و سخاوت شبیه‏ترین مردم به پدر خود على بن ابی‌طالب علیه‌السلام و مادر خود فاطمه سلام‌الله علیها بود.

ملک پور تصریح کرد: سبک زندگی، منش و رفتار عقیله بنی‌هاشم در مسائل فردی و اجتماعی و نقشی که در مقاطع مختلف و حوادث گوناگون ایفا کرده او را اسوه قرار داده است، اسوه صبر و بردباری، اسوه بصیرت، اسوه مقاومت، در این دوره که دشمنان ما در تلاشند که فرهنگ غربی و الگوهای غربی از زن را در عرصه‌های مختلف به نمایش بگذارند او تجلی و مصداق بانوی معیار برای جامعه اسلامی است. خوب عزیزان به این نکته توجه کنند.

وی بیان داشت: مکتب مقاومت و مکتبی که حاج قاسم سلیمانی رحمه الله علیه از او الهام گرفته‌اند و امروز خط مقاومت در مسیر خط زینب سلام‌الله علیها حرکت می‌کند. خدای تعالی همه ما را از شیعیان و موالیان و محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام قرار دهد.

امام‌جمعه فارسان گفت: روز ولادت این بانوی مکرمه را روز پرستار نامیدند، پرستاری و نقش مهمی که پرستار به عهده دارد در این روزهای کرونایی بیشتر از قبل برای همه روشن‌شده است؛ و همه مردم قدردان خدمات و زحمات بی‌دریغ عزیزان هستند.

وی افزود: پرستاری از شغل‌هایی است که اگر با توجه و عمل به وظیفه انجام شود بلاشک در رتبه عبادات قرار دارد، مسئولیت خطیری که شخص را به درجات عالی انسانی و معنوی می‌رساند. صبوری و تحمل بالای پرستار، آرامش و عافیت بیمار را فراهم و روحیه او را تقویت می‌کند تا بهبودی برای او زودتر حاصل شود.

ملک پور تصریح کرد: گاهی یک کلمه امیدوارکننده‌ پرستار در مواقع حساس معجزه می‌کند و آن‌چنان در جان بیمار نفوذ می‌کند و او را به سمت بهبودی با سرعت بیشتری هدایت می‌کند. مسئولیت پرستاران سنگین است البته پاداش آن‌ها هم گران‌قدر است. بخصوص گاهی که کار به شهادت ختم می‌شود.

وی در پایان گفت: بنده بار دیگر ثناگوی همه عزیزان کادر درمان هستم و از خدای تعالی صحت و عافیت و سلامتی برای همه و برای شهدای مدافع سلامت استان علو درجه و برای خانواده آنان صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه