فرمانده نیروی زمینی ارتش:
سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا به قطب علمی کشور تبدیل شده است
امیر سرتیپ کیومرث حیدری با اشاره به موفقیتهای سازمان جهاد خود کفایی نزاجا، گفت: امروز این سازمان با ساخت انواع پهبادها و رباتهای موثر در رزم زمینی برای برخورد با ریز پرندهها، امور جنگال، ضد جنگال و انواع جمر به قطب علمی کشور تبدیل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» امروز یکشنبه در مراسم رونمایی از تجهیزات جدید نزاجا که در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا برگزار شد، گفت: خدا را شاکریم امروز میزبان چهره های ولایی و انقلابی و مورد محبت آحاد جامعه اسلامی امیر دریادار حبیب الله سیاری هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,فرمانده نیروی زمینی با اشاره به جوانان مستعد حاضر در مجموعه نیروی زمینی گفت: امروز در مجموعه نزاجا از جوانان اندیشمندان و صاحبان ایده برخورداریم که در ساخت انواع تک تیراندازها، ساخت گتلینگ که هزاران گلوله را در کسری از ثانیه شلیک میکند به نوآوری رسیدند.
,وی گفت: امروز سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا انواع رباتهای موثر در رزم زمینی را ساخته و در حوزه برخورد با ریز پرندهها، امور جنگال، ضد جنگال و انواع جمر و انواع ساخت پهپادها به عنوان یک قطب علمی و دانشی در کشور مطرح است.
,در این مراسم از دستاوردهای دفاعی سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا رونمایی شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه